annekralicemerve 11 aylık bebeğim var hafif başını yükselecek şekilde kpuyorum doğduğundan beri. Hamile yastığı almıştım ben hamileyken kenarlarına da ondan koyuyorım 🫢 sizce abartıyo muyum
ayse435_ annekralicemerve Genelde 1 yaşına kadar yastıksız yatırmak daha iyi derler ama bilmiyorum bende kusarsa filan diye yinede bi kücük ince yastık koyuyorum
Babyorg annekralicemerve kalın battaniyeyi çarşafın altına yükseklik yaptım doğdu doğalı öyle yatıyor reflüsü var çünkü
annekralicemerve Udu yalnız değilmişim demek ki 😂😂 bir de doktorlar sadece bezle yatırın şu ara diyorlar ama ben onu da yapamıyorum ana yüreği 😂😂 zıbın ince şort giydiriyorum bazen.. müslin örtüsünü de örttümmü tamammmm 😃😃🫢🫢
Udu annekralicemerve 26 27 derece oluyo bizim odamız sadece zıbınla yatırıyorum ben kışında pijama ustune 1.5 tog kolsuz uyku tulumuyla
MelisaDilza annekralicemerve bu sıcakta 😥🫣 benim sadece bezle yatıyor günde en fazla 4 kez duşta ılık su ama biraz soğuk suyla tam ılık suyu sevmiyor soğuğa dayanıklı 2 kızımda
Dolores annekralicemerve hamile yastığını kaldır bence bir bebeğin yatağında kendi dışında hiçbir şey olmamalı, boğulma riski oluyor.
suheyla92 annekralicemerve reflu yatagi gibiden bahsediyorsaniz sorun olmaz ama yastik kullaniyorsaniz boyun omurgalari zarar gorebilir