NoOne Saç kesimi için gitmek istiyorum, eskiden açıktım erkek kuaförlere kestiriyodum ve çok memnundum. Şimdi kadın arıyorum güzel kesebilecek. Önerlerinize açığım a dostlar ❤️
Aselnova NoOne fuzulideki moda kuaförde Mehtap abla var senelerin kuaförü ona gidebilirsin işinin ehli
yarenozkk NoOne esra çevikçan var orda kübra hanım veya esra hanıma randevu alabilirsiniz ikisi de çok iyi
Minigim38 cansumert tebessüm kuaför var belsinde ,hürriyet besyol da özısıltı var bakabilirsiniz memnun kaldım NoOne
NoOne Aselnova ayyy güvenemedim sanki şimdi instagramdan baktım da çok demode duruyor kesimleri saç yapımı falan 😞😞
Aselnova NoOne ben esmerqy yada she ye gidiyordum alparslandaki ikiside saçımı guz3l boyuyamadi dugun saçımı vesaire de iki kuaför arası yaptrmistim bu bayana yeni gittim çok güzel boyadi kesimimde çok hoş sureklid4 dip boyasına kasa gidiyorum aşırı iyi oyuzden söyledim instgrm kullanmiyorum oyuzden paylaştıklarını bilemiyorum eğer onda kararsız kaldıysan hisar pastanessinin yanında bir kuaför var emirganin orda oranın ustası gereksiz ego ve ücret istiyor ama işi iyi orayada bakabilirsin ismini hatrlamiyorum
NoOne Aselnova canım benim çok teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışın hakkını helal et 🥰 biraz daha araştırayım olmadı modaya giderim 😘
cansumert Kızlar bana da boya için bir kuaför önerir misiniz kayseriye geleli 3 sene oldu hiç güvenipte gitmedim bir yere
NoOne 1anne1mirac Aslında artvindeyim ama 3 gün sonra kayseriye anneme gidicem altınolukta oturuyor. Yer farketmez bana nerde olursa giderim kuaföre
Zmh0311 NoOne altınolukta elif kuaför bar bende altınolukta oturuyordum saçımı hep oraya kestirdim kaş alımında güzel eczanenin yanında sağlık ocağının karşısında
cansumert NoOne valla bende hiç bilmiyorum hangi kuaför iyi güvenemiyorum da bende 3 sene oldu kayseriye geleli İstanbuldan şuan ist gidip boyatma imkanım yok çocuklarım küçük burda da güvenemiyorum
cansumert Zmh0311 Semt olarak bile bilmiyorum neresi olduğunu yabancıyım burada ama eşime sorcam sadece talası biliyorum 3 sene orda yaşadık