arzuoztrk Melihakrds yaklaşık 1 saat önce storlarımı söktürüp Tül+güneşlik+ fon yaptırdım Aşırı güzel duruyor Storun temizliği çoook zor 4 aylık bebekle imkansızdı
PamukPrensesannesii Melihakrds ay benim mutfakta stor var çok pişmanım. Ha deyince yıkayamiyorsunuz öyle , çocukta olunca çok pisleniyor. Geçen sene balkonda yıkayıp taktik , ip yeri bozulmuş takılı kaldı öylece duruyor uğraşamadim bir daha
analikizli35 Melihakrds storlarım var salon hariç bütün odalarımda pişmanınçm keşke tül perde güneşlik alsaydım
Melihakrds Emine52 yıkama mi sorun sadece yoksa günlük kullanımda da zor mu ben sadece yıkama kısmını düşünüyorum
[silindi] Melihakrds güneşlik perde güzel değil eski kiradaki evime mecbur aldım hiç hoş durmuyor guneslik storlar zaten sürekli yıkanması gerekmiyor ki
Emine52 Melihakrds yıkama zaten halı temizlemeye veriyorum ama kullanımıda zor bence yaa yazın akşam cam acsannn güneşlikle açması kolay ama storla zor olmuyor tek kullanışlı yeri çocuk odası bnce ya
zehrababy Melihakrds stor pişmanlıktır yarın bütün odalara güneşlik almaya gidiyorum. İndir bindir yapmaktan bir süre sonra kornişler kırılıyor yatan odamın kornişi param parça oldu. Kornişler düşecek diye elleyemiyrum