[silindi] ffffffff ne alaka radyosyonu agizdanmi yiyo 😀 ayrıca kullanıp kullanmadığımi bilemezsiniz İyilik yapıp uyarıyorum suçlu oluyorum
Bebikoluhayatim ebruelanur sağlık ocağında verilen vegaferon berbat , içeriği temiz değil doktorum ocean microfer başlattı
ebruelanur karadenizl içinde sodyum benzoat var ve pancar şekeriyle yani şekerin ana maddesiyle tatlandırılmıs küp şeker vermekle aynı mantik demiş hanımefendi
bebek0142 ebruelanur 4. Ayında önce sidefer başladık fakat benim bebeğime gaz huzursuzluk yaptı. Sonra Dr önerisi ile yine ocean microfer başladık aylardır hem d vitamini hem demir bu markanın kullanıyoruz şimdilik memnunuz
MoonCrystal ebruelanur Bestiron İlk etapta ocean microfer almıştım ama burada bir hanımefendi paylaştı içeriği sıkıntı sodyum benzoat varmış sonrasında bestironla devam ettim
Hll112 busraalanya bize doktorumuz 4. Ay bittiğinde kullanılacak dedi ana sağlık ocağı 4. Ay başında dedi siz nasıl yaptınız acaba
Rumeysa6153 ebruelanur ocean microfer hem icerigi temiz hemde bebekler tadını cok seviyor verirken zorluk yaşamazsınız