bsryngl Dün marketten su balonu almıştım oğlum (5) için. Eve geldikten sonra banyoda onları birlikte doldurmak istedi. Kızımda yanımızdaydı yani hep birlikte duşakabinin içindeydik ıslandık oynadık eğlendik felan. Az önce kızımın kakasından beş tane su balonu çıktı.. inanamadım halen inanamıyorum eşimi bekliyorum hastaneye gidicez içinde kalmış mıdır diye. Offf o kadar aptalım ki nasıl fark etmedim onları yuttuğunu. Onları nasıl yuttu. Ya boğulsaydı ya bir şey yapamasaydım o an. Çok aptalım çok nasıl olabilir nasıl fark etmem ya içim içimi yiyor. Birde arada patlayanlar oldu onları duşakabinin dışına attım ağzına atmasın diye.. nasıl o beş taneyi ne ara nasıl yuttu hiç farkettmedim ya
ozlemkay bsryngl geçmiş olsun canım çoçuklar öyle 5 dk gözünü ayırsan tamamdır inşallah bişey olmaz genede acilen bir doktora götür bağırsaklara ulaşmadan geçmiş olsun tekrardan 🙂
pinkooo_02 bsryngl kaç aylık hastaneye mutlaka gidin ama korkmayın 5 tane çıkmışsa hepsi çıkmıştır diye düşünüyorum fakat nasıl yutabildi 5 taneyi şok oldum çok büyük geçmiş olsun
Leylalyl bsryngl çocuklar böyle maalesef 2 sn gözünüz başka yere baksa hemen bir işler yapıyorlar. Balon elastik bir malzeme olduğu için kaka ile bebek onu atar ama siz yinede bi doktora gösterin. En azından rahat cikartabilmesi için birşeyler verir.
bsryngl Başına böyle bir şey gelen var mıdır. Yani yoktur herhalde ama yine sormak istedim bir şey olur mu eğer içinde kaldıysa ne yaparlar
bsryngl ozlemkay eşimin gelmesini bekliyorum bulunduğum yere yakın hastane var ama herşey yok çok eksiği var merkeze gideriz diye düşündük detaylı bakarlar orda
bsryngl pinkooo_02 inanın bende kafayı yicem 5 taneden bir tanesini bile mi göremem ya nasıl farkedemedim ah aptal kafam
Retzja Kendinize hakaret etmeyin, her şey saniyelik. Doktora götürün mutlaka, ben kakasında hepsini gördüğünüz için tamamen çıktıklarını düşünüyorum. Allah şifa versin.
bsryngl Leylalyl şimdi tekrardan kakasını yaptı 1 tane daha çıktı Allahım deliricem gözümün önündeydiler ya nasıl olabilir kafayı yicem
Leylalyl Leylalyl sakin kalın çok şükür en azından kakasiyla atabiliyor. Rutin kontrole götürdüğünüz doktorunuz bir iletişim numarası verdiyse onu da arayabilirsiniz veya hastaneyi arayıp sekreterini baglamalarini isteyebilirsiniz.
kimbumadam bsryngl kız nasıl yuttuuu inanmıyorum 😳 geçmiş olsun iyi çıkarmış Ben saç falan görüyorum o bile garibime gidiyodu
endoplazmikretikulumiste bsryngl ek gıdaya başlayınca öggg öggg öğürüyorlar balon filan bişey yutmakta gelince sessiz ve derinden çok rahat çok profesyoneller bu bebekler , toplamda kaç balon vardı totalini biliyor musunuz belki yuttuğu balon sayısı ordan tahmin edilebilir
bsryngl endoplazmikretikulumiste hiçbir fikrim yok bir paketti ortalama 30 tane felan vardır herhalde