Cigdemom Sizi inancınız doğrultusunda yanlış yönlendirmek istemem ama ben bu olaya biraz farklı bakıyorum. İki birey cinsel birliktelik yaşadığında korunmazsa veyahut her hangi bir sebepten sızma gerçekleşirse zigot oluşur, bu kadar basit. Tıpkı insanoğlunun yemesi, içmesi, düşmesi, kalkması, terlemesi, gaz çıkarması, dışkılaması gibi standart ve olağan. Zigot embriyoya, embriyo fetüse, fetüs de bebeğe dönüştüğünde her şey çok başka anlam kazanır elbette ama bu konuya fazla vicdani ve duygusal anlamlar yüklemeyi pek doğru bulmuyorum. Nice insanımız sırf bu şekilde düşündüğü için belki maddi, belki de manevi olarak yetemeyecekleri bireyleri dünyaya getiriyorlar ve o mutsuz, eksik, hayatından memnun olmayan bireyler yetişkin birer insan olduklarında malesef bir başkasının yaşam hakkını ve koşullarını elinden alabiliyorlar. Önceden ben de tıpkı sizin gibi düşünürdüm, toplumun genel yargılarına şahit olduğum için olsa gerek ama artık doğruyu yanlışı ayırt edebildiğim bir dönemdeyim, tabi bu benim doğrum. Benim doğum bir başkasının yanlışı olabilir, saygı duyarım. Hakkınızda hayırlısı olur dilerim. 🙏🏻