Elfmom1234 Kızlar bugün annemlere gidecektim ışınlanayım dedim aniden durdu sonra devam etti sizde de oluyor mu? 😀
3kedili2bebekli hanimefendii Yiğidi öldür hakkını yeme 👍🏻 Şey diyormusum keşke 😂 daha cooook uzun yıllar sürer o belki göremeyiz bile
hanimefendii 3kedili2bebekli Tövbeee 😅 kişiler gelip geçer. Her seçimde tek duam gelen gideni aratmasın. Ben parti tutamıyorum ya. Hepsi aynı şeyin farklı rengi gibi geliyor artık. Rabbim ülkemizi savaşlardan felaketlerden sömürgelerden uzak etsin 🤲🏻
3kedili2bebekli hayalperest2310 dimi çocuğa doğar doğmaz Instagram aç yoksa nasipsiz olur diye biri tureyiverir 😂
MinikPandam_ mnkkizim kaynanam uzaylı zekiye bizi sürekli uranüse çağırıyor hayır hem yol uzun hem de soğuk gezegen çocuk üşütecek😒🤣🤣
Tatlican azicikgobekatalim Gercektenmi valla hic duymadım kız 😂instegram yok hic birsey yok haber sevmem gazete de sevemem sonuc bak geride kalmışım 😂
zeynep4949 mnkkizim kızlar kaynanam kocama uçan arabaları vermiyor çok haksızlık değil mi eltime hep bir ayrımcılık var hakkımı helal etmiyorum rabbim uçan aralarımın hakkını ondan alsın 😂😂😂😂😂Not : eltim yok kaynanam çok iyi çok seviyorum ♥️
Tubanurrr Tatlican o yapildi canım Tesla nın elektrikli arabalarinda oto sürüş teknolojisi mevcud oto pilot var ben kullanıyorum uzun yolda çok büyük rahatlık ama şehir içi trafikte kontrolcü bir insan olarak ben tam olarak güvenemiyorum rahat edemiyorum
visneli_turtam NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aa öyle deme ,ilerde herkesin çok parası olacak ama bir şeyin kıymeti olmayacak
visneli_turtam mnkkizim kızlar yeni virüs çıkmış dikkat edin 🤪şaka bir yana ozamanlar herşey çok farklı olur herhalde