Gryffindor Eskiden dizilerde filmlerde bu zamanları gösterirken uçan araba falan olurdu. Araba bile alamıyoruz.
MissPhalange mnkkizim benim robot bugün çok yoruldu evi temizlemem deyip duruyor, iki gün önceden yemek yapmıştı, bugün onları yiyecekmişiz🤦🏼♀️ ne yapmam lazım, ne önerirsiniz? O kadar da para saydık, garanti süresi de bitti…
Gizmokzilla mnkkizim ay arkadaşlarrr bim indirim haberi veriyorum. 1 ekmek 1500 tl olmuş primanın bezleri 20000 olmuş bunu hiç bi yerde bulamazsınız hemen yetişip alın 😅mükemmel fiyat🤤
usenmedimyaptimbirvelet mnkkizim kızlar selam, eşimin filtresi bozuldu yıkadım hâlâ uyarı veriyor olduğu yerde donup kalıyor nasıl çalıştıracağım bu adamı?
3kedili2bebekli hayalperest2310 babalar daha beter olur ya 6 ayda ver adana yesin amaaan ne olcak ver kardeşi öyle olmaz adana agir gelir lahmacun ver Kaynanam bebeği tuzlayin dedi üstüne serpsem olur mu Olmaz tabi ki tuzlu bezle sileceksin Gibi saçma muhabbetler döner de döner 😂
bikupakahvee mnkkizim nen 98 yaşında oluyroum yaşarsam vay bee buruş buruş zayıf bi nine olurum kesin 🤣
hanimefendii 3kedili2bebekli kız baktım şimdi yerli yapım bile varmış önsipariş aşamasında. Teknoloji olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihinde zirvedeyiz bu ara. Yiğidi öldür hakkını yeme 👍🏻
EsrraZ mnkkizim kız bacım ne uçan arabası ışınlanma bulunalı kaç sene oldu biraz teknolojiyi takip edelim lütfenn çağa ayak uyduralımm 😜😜🤣🤣🤣
Deletedmom_117 3kedili2bebekli Jetgiller diye bı çizgi film vardı o sanırım bizim ileri seneleriniz 😂
3kedili2bebekli hanimefendii Yiğidi öldür hakkını yeme 👍🏻 Şey diyormusum keşke 😂 daha cooook uzun yıllar sürer o belki göremeyiz bile