canimanne06 O kadar çok istedim de eşimi ikna edemedim maddiyatı zorlayacak bizi ama 2 buçuk yaşında artık konuşsun da o da rahatlasın biz de 🤲 umarım artık kendini ifade eder. Kelimeleri var ama terapistin dediği kadar ( 250 ve. Üzeri kelime yok 70 tir anca
Yesillimon canimanne06 Onlar abartıyor benim oğlumda tam anlamıyla konuşamıyordu 3 yaşına girince konuşmaya başladı yavaş yavaş şuan 5 yaşında hiç susmuyor 😀niye bu kadar acele ettiniz ki
kimbumadam canimanne06 çok mantıklı bir karar vermişsiniz. Konuşur ya her çocuğun gelişimi farklıdırı dinlemeyerek 🙏🏼 Umarım kısa zamanda ilerleme kaydeder 💕
Nrkzy canimanne06 benim oğlum 4 yaşında bugün çocuk psikiyatriye götürdüm oda dil terapisi ve bireysel eğitim almasına karar verdi bildiğiniz iyi bir dil terapisti var mı
_inar404 Benim oğlum da 2 buçuk yaşında kelimeleri pek yok çok söylediği söz de yok az yani ama nurmal çünkü halen çocuk
_inar404 Sadeturkkahvesi çocuktan çocuğa değişiklik gösterir çünkü her kezin gürünümü aynı olmadığı gibi de çocuklarda öyle olur 5 yaşında değil ya konuşmasa sıkıntı olsun
aysozb benimki de 2 yaş dört aylık 15 20 kelime ancak vardır kreşe yazdırdık belki ilerleriz diye 2 ay sonra bakacağım bende ilerleme olmazsa be kadar ücreti acaba terapistin
canimanne06 aysozb her hafta 1200 TL vereceğiz. Ben kreşe verecektim ama vazgeçtim. Kreşte konuşan çocuklar olacak. Benim çocuğum ezilir vesaire diye korktum. O yüzden dil Terapistine götürüp sonra kreşe göndericem
Sadeturkkahvesi _inar404 ama bazı şeyler vardır ortalama 2 yaşında bi çocuk 2 li cümleler kurmalı eğer bunu yapmıyosa geridedir
_inar404 Sadeturkkahvesi düzelir 3 yaşına kadar düzelmezse sorun vardır benim oğlum da 3 yaşından sonra akıcı konuştu ben bunda Bir sorun görmüyorum ki şimdi 2 buçuk yaşında oğlum var oda yavaş yavaş konuşuyor ben bunda Bir sorun görmüyorum çünkü bazı çocuklar geç dış çıkarır geç yürür ve geç konuşur bunun için sabır gerekir tepki vermek gerekmez
_inar404 Sadeturkkahvesi geride demeyin ya çocuk bu sağlık sorunu da olabilir geri demeyin günah çocuklar her anlamda güzeller sağlıkli ve hastalıklı fark etmez