Evaninanasi keşke tek suç ülkenin olsa toplum olarak biz öyle temiz kökenli atalara sahipken nasıl böyle insanlar olduk ben en çok ona üzülüyorum. Nasıl böyle doyumsuz nankör pislik aç gözlü azgın insanlar oldu bu toplum ben ona üzülüyorum. En acısıda kız yada erkek çocuklarıni bu toplumdan nasıl koruyacağını bilemeyen annelerin durumu 🥹 benimde oğlum var 9 yaşında hep onu nasıl korurum kötülükten diye düşündüm yıllarca bir küfür etse üzülürdm en yakın arkadaşlarım bile dedi ki herkes küfür ediyor bu kadar sıkma çocuğu 🥹🥹🥹 ben şokkk… Beni bu yüzden öğretmeni bile sınıf toplantılarında kuralcı disiplinli anne ilan etti çocuğuma bu konuda taviz vermedim diye🙄🙄🙄 bırakacakmisim hayatı vurarak dayak yiyerek öğrenecekmis gerçek buymuş.. inanırmsnz oğlum 4. Sınıfa geçti senin benim gibi gördüğüm insanların bile bu kafada olduğunu görünce çok üzüldüm komşum şey demişti birinde çocuğa bu kadar kural koymayın bırakın zaten dışarıda bir sürü çocuk şımarık onlardan görüp öğrenecek seninkide bozulacak sal gitsin…😡😡😡 yemin ediyorum dellendim sen çocuğuna terbiye vermiyorsun senin çocuğun benim çocuğumu bozacak bide buna normal mi diyorsun senin gibiler yüzünden biz sonra katı anne oluyoruz demiştim ama anlamamıştı bile beni.. şimdi kızım oldu erkeği küfürden kavgadan koruyamazken kızı nasıl koruyacağım diyorum, her bezini değiştirirken aklıma küçük yaşta tecavüz edilen kızlar geliyor yüreğim acıyor biliyormsnz Allah’ım koru diyorum 🥹🥹🥹 mesele ülke meselesi değil toplum olarak insanlığımızı kaybetmişiz dünya çok kötü yere gidiyor ve en acısı temiz evlat yetiştirmek isteyen anneler o kadar az ki bizler katı disiplinli evladını üzen anne olarak ilan ediliyorz ve bunu yine başka bir anne yapıyor 😭😭😭 Allah hepimizin evlatlarını korusun bütün yüreği güzel annelerin yardımcısı olsun 💐💐💐💐