1234hevlin birbebekannesii_ 4. Gundeyız hala mızmız aşıdan mı bilmiyorum ama perısanız. İlk gun zaten ateş kolladım yarım saate bir gece uyandım
_YanakReisinAnnesii birbebekannesii_ 2. Ay aşısı biraz ağır maalesef. Huysuzluğu birkaç gün sürebilir, ateşi olabilir. Ateşini sık sık kontrol edin , yükselme eğilimli olursa 1 çay kaşığı calpol verebilirsiniz , geçmiş olsun 💐
aliecem birbebekannesii_ bence çay kasiginin ucuyla ağrı kesici şurup verin ağır gelmiş bellimi geçmiş olsun ❤️
birbebekannesii_ _YanakReisinAnnesii iki bacak bir kol vuruldu hemşirenin birisi bir hafta banyo yaptırmayın dedi diğeri üç gün yaptırmayın dedi siz kaçıncı gün yaptırdınız
_YanakReisinAnnesii birbebekannesii_ ben 3-4 gün yaptırmadım. Genelde de bu şekilde söylüyorlar zaten. Kol da aşı yerini duşta ovalamayın süngerle vs üzerinden su köpük akıp gitsin sadece. Birkaç aya da kabuk bağlar gibi şiş iltihaplı bir görüntüsü olabilir bu da normal zamanla iyileşiyor. Başka da dikkat etmeniz gereken birşey yok .
dls birbebekannesii_ yok olmadı ama çok korkuyo ağlayarak kalkıyor bi değişti çocuk sizde öyle oldumu
gulcegrgn dls bebeğiniz nasıl şimdi , biz d bugün verem dışında diğer ikisini olduk çok ağlıyor durup durup gaz sancısı gibi de anlayamadık ne olduğunu ilk defa böyle oluyor normalde gaz sorunu çok olmadı bizde.
birbebekannesii_ gulcegrgn iyi kolunda şişlik falan da yok şu anlık huzursuslaşıyo baya calpol verin bir çay kaşığı biz verem aşısını vurdurduk hemen ardından da iki bacaktan oldu aynı gün aynı saat sizde neden ikisi aynı değil de farklı oldu