Yedaarven kurtege Dün sistemi bi deneme amaçlı açmışlar ama bugün daha açılmamış sabah biz müdürle görüştük de daha belli değil dedi. 3 sınıf olmuş 2 öğretmen açığı varmış bakalım ne olcak. Bu hafta netleşir dedi.
annediyebiri aybikreis ilkokulda kaydettirmek gerekiyor mu acaba bizim okulda liste yayınlanmış gelmenize gerek yok yazıyor listede adı olduğu için gitmedim açıkçası
Asyammfath Bizde okul kayıt için gitmedik e devlet belli olur diyorlar 27 31 Ağustos arası ama bişey çıkmıyor nerden bakıyorsunuz tam olarak benim görümcem ben okula gidip kayıt yaptım form doldurdum falan dedi kayıt içinde bende bugün gidip sorucan bakalım
Denizpasam Asyammfath bizde gidip okula kayıt yaptırdık. Bir kaç form falan doldurduk. E devlette peki çocuğun okul numarası görünüyor mu? Bi kayıt yaptırdıktan sonra okul numarası düştü sisteme
kurtege Asyammfath belki 1. Sınıfa değil de anaokuluna gidecek . Kayıt yaptırmadan nasıl belli olacak ? Bizim okul 27 ağustosa kadar kayıt yapmak gerekiyor demişti .
Migrenimtutuyovalla aybikreis Bizde daha okul bile gözükmüyor sistemde. Nakil aldırmıştım 1. Sınıf diye çıkıyor ama okul adımız belli değil 😂
Alamas kurtege 28 inde acıklanacak demişlerdi ya zateb en cok okunan haberlerde suan herhalde yarın acıklanacak😂
FerideDeniz Biz kaydını yaptırmıştık. E devlette sorgulayinca “e okulda kayıtlı öğrenci sorgulanamaz.” Uyarısı veriyor
Denizpasam FerideDeniz öğrenci belgesi yazın e devlette ikinci linke tıklayın o şekilde bakın isterseniz
Keremikoom Denizpasam Merhaba, öğretmen ismi nerde yazar acaba? bizimde 2 sınıfa geçti ama öğretmeniz gitti yeni öğretmeni merak ediyorum öğrenci belgesinde sadece 2 a şubesine kayıtlıdır diyor öğretmen ismi göremedim