Alamas kurtege iyi diye duyduğuö öğretmnenlerden bir geldi sükür ama mevcutu göremedim 40 dan az değildi ins artmamıstır yarın okula gidicem 45 diyecekşer diye aklım cıkıyor .Matematik öğretmeniyim bende 45 1.sınıf için cok fazla bi sayı öğretmenin yetmesi mümkün değil 😞
kurtege Alamas gözünüz aydın . Ben de öğretmenim 🙏 inşallah bize de istediğimiz gelir . Okadar kalabalık olmaz ya . Anaokuluna kayıt yaptıranlar , özele gidecekler , nakil gidecekler olacaktır illa ki . 40 bile çok fazla bence .
aybikreis Alamas siz nasıl gördünüz? Ben bizim okulun internet sayfasında paylaşımından gördüm, e okulda e devlette bir bilgi görünmüyor bununla ilgili
kurtege selmapiskin07 e devlet arama kısmına adrese dayalı e kayıt yazın . Öğretmen ismi çıkıyor . Ekran atayım size özelden dedim ama resim atamıyorum . Dediğimi yazın e devlet arama yerine . Çıkar
KemanistSalyangoz kurtege bende oğlumun ismi bile çıkmıyor ama kaydınız yaptırdım ? Acaba güncellemek felan mi gerekiyor yada bakabiliceğim başka bir yer varmıdır ?
Yedaarven KemanistSalyangoz E okul veli bilgilendirme sistemine de mi giremiyorsunuz e devlet üzerinden acaba bide eşinizden mi deneseniz