Denizpasam Bonbo adrese göre okul kayıt bilgileri diye birşey var e devlette galiba orda yazıyor. Bizimki henüz belli değil o yüzden tam net bilgi veremiyorum.
Alamas Öğrenci belgesi yazın barkodlu belge alın ordan devam edin yada direk e kayıt sonuc adrese düsen yere bakın
kurtege Alamas yok çıkmıyor bizim . E kayıt adrese dayalı yazan kısımdan girdim . Okulunuz kura işlemini gerçekleştirmediği için falan yazıyor
aybikreis Alamas siz nasıl gördünüz? Ben bizim okulun internet sayfasında paylaşımından gördüm, e okulda e devlette bir bilgi görünmüyor bununla ilgili
kurtege Alamas istanbuldayım . Kaç gündür çok stres yaptım ya 🤣 çok istediğim bir öğretmen var gelir mi diye
Alamas kurtege iyi diye duyduğuö öğretmnenlerden bir geldi sükür ama mevcutu göremedim 40 dan az değildi ins artmamıstır yarın okula gidicem 45 diyecekşer diye aklım cıkıyor .Matematik öğretmeniyim bende 45 1.sınıf için cok fazla bi sayı öğretmenin yetmesi mümkün değil 😞
kurtege Alamas gözünüz aydın . Ben de öğretmenim 🙏 inşallah bize de istediğimiz gelir . Okadar kalabalık olmaz ya . Anaokuluna kayıt yaptıranlar , özele gidecekler , nakil gidecekler olacaktır illa ki . 40 bile çok fazla bence .