Birdunyabircennetannesi Öksürüğü var ciğerlerine inmiş kanında da enfeksiyon çıktı Antibiyotik verdiler iki tane Öksürürken nefesi çok daralıyor hava yazmaları gerekmez miydi? Ben serum fizyolojik hava versem veya azıcık ventolin de koysam olur mu?
susunbebekuyuyo Birdunyabircennetannesi ciğere indiyse hava vermesi gerekirdi ya siz devamlı soğuk su buharı yapın en iyi o şekilde atar ventolin koymayın
LadyGaddar Birdunyabircennetannesi Başka Bi doktora daha götür istersen daha garanti olur çok geçmiş olsun
endoplazmikretikulumiste Birdunyabircennetannesi normalde ventolin verirlerdi acaba gerek duymadılar mı belki o kadar da kötü değildir yada unutmuştur başla bir hekime daha gösterseniz
Birdunyabircennetannesi AnnaKurt Bilmiyorum bunu da arkadaşım söyledi hava vermeleri lazımdı diye Ben düşünemedim gece 4 de gelince hastaneden aklıma hiç gelmedi sadece 2 tane antibiyotik yazdı
Birdunyabircennetannesi susunbebekuyuyo Kuzenim eczacı o aklıma geldi şimdi aradım ver dedi ventolin de bilmiyorum çok daralırsa vereceğim olmadı çünkü kötü öksürüyor
Birdunyabircennetannesi endoplazmikretikulumiste Kuzenim eczacı ona sordum vermen lazım ver çok daralırsa dedi Gece 4 dü belki de doktorun aklına gelmedi unuttu o da Kanında da enfeksiyon var öksürüğü çok ciğere inmiş 🥹
sdfkty Birdunyabircennetannesi bence başka bir doktora daha götürün. Aynı durum benim de başıma gelmişti. Acile götürdüm ciğerleri kötü denildi ve antibiyotik ates düşürücü verildi. Daha sonra bebeğime hiç bir etki etmeyince tekrar başka bir hastaneye götürdüm zatüreye kadar ilerlemiş. 3 çeşit hava aldık ve antibiyotik tedavisi. Ama havayı kendi kafanıza göre vermeyin bence, doktor kesinlikle kafana göre hava verme demişti bana ciğerlere zarar verebilirsin demişti.
Birdunyabircennetannesi sdfkty Teşekkür ederim Kuzenim eczacı o verebilirsin dedi ama bilemedim Şuan daralması yok öksürürken daralıyor sadece Antibiyotik şimdi vereceğim baktım çok daralıyor ya serum fizyolojik hava veya ventolin biraz vereceğim
LadyGaddar Birdunyabircennetannesi Küçükmüş, 5 falan sandım, balın içine zerdecal zencefil Bi çay kaşığı bile icseydi çok iyi gelirdi Benim oglan öksürmekten kusardi ,bu karışımı öğrendikten sonra hiç olmadı
sdfkty Birdunyabircennetannesi o zaman minik bir tavsiye serum fizyoloji vermeden önce dolapta bekletin soğuk olunca daha iyi açıyor göğsünü. Çok geçmiş olsun🌸
Birdunyabircennetannesi sdfkty Çok teşekkür ederim arkadaşım da böyle söyledi bilmiyordum o kullanıyor devamlı
_YanakReisinAnnesii Birdunyabircennetannesi çok geçmiş olsun, bence ventolin koymayın. Serum koyabilirsiniz ama onun da kullanılması uygun olan oranı vardı galiba eczaneler bilir sanırım şuan ben hatırlayamadım. Gün içinde arada sırada da buzdolabı buzluğu önünde tutabilirsiniz biraz oğluma doktor öyle demişti bir keresinde.
Birdunyabircennetannesi _YanakReisinAnnesii Teşekkür ederim kuzenim eczacı ventolinde ver geçmez yoksa dedi Çok daralırsa vereceğim sanırım doktor unuttu yazmayı
_YanakReisinAnnesii Birdunyabircennetannesi daha önce verilmiş ise olabilir belki bir ihtimal. Çarpıntı vs gibi yan etkileri var diye biliyorum o yüzden öyle söylemiştim 🙏🏻umarım hemencecik toparlar hiçbir çocuk hasta olmasın çok zor geçiyor 🥲
Birdunyabircennetannesi _YanakReisinAnnesii Evet ventolin ben kullanıyorum ağır bir ilaç bir anda nefesi açıyor çarpıntı yapıyor kalpte Seyreltip ver dedi bakalım ilk serum fizyolojik vereceğim onunla başlayacağım baktım ilerliyor ya tekrar götüreceğim ya da biraz ventolin cortair vereceğim Teşekkür ederim oğlum hep hasta hep 🥹 Ayın 9 unda çocuk polikliniğine randevu aldım bunun araştırılması lazım neden çok hastalanıyor diye
_YanakReisinAnnesii Birdunyabircennetannesi ikisini de hiç kullanmadık nedir nasıl kullanılır hiç bilmiyorum 🥹eğer çok hasta oluyorsa tabi ki araştırılsa iyi olur. Bağışıklık için vs birşeyler kullanıyor musunuz ?