LaraCroft SeverusSnape yani bana açıkçası en koruyucu bu olurmuş gibi geliyor… Aynı doktora gittiğimiz bir arkadaş kızını geçen sene okula başlattı. Her hastalıktan korumadı tabii ki ama örneğin doktor hastalandığı zaman influenza testi asla istemedi çünkü aşıdan dolayı bu hastalığa yakalanma riski yoktu. En azından bunun gibi ciddi hastalıklardan korunmuş oldu
SeverusSnape LaraCroft yaa, bu konuda bir bilgi vermedi doktorumuz ama bu kadar etkili ise ben bir sorayım kendisine. Takviye de kullanmak istiyorum ki en azından kolay atlatsın hastalık süreçlerini. Çünkü belli gibi, hastalanacak sık sık.🫠
Meri-Mel SeverusSnape Üstte kalsın şifa olduğunu biliyorum fakat ben aktardan almıştım covid dönemi bilmiyorum markası neydi bitmiş yoksa paylaşacaktim 😊
SeverusSnape Meri-Mel çok teşekkürler, faydasını görmüş müydünüz acaba? Çocuklarda göğüs ve sırt bölgesine sürerek sıcak havlu koyduklarını da yazanlar olmuş.
CatBoy SeverusSnape Alerjisi olan çocuklarda dikkatli kullanın. Benim polen, ot, ağaç alerjim var. Bana alerji yaptı.
SeverusSnape CatBoy merhaba, doktoruna da danışacağım. Siz çocuğunuza kullanıp faydasını gördünüz mü acaba?
CatBoy SeverusSnape Hasta olduğunda burnuna damlatıyorum sinüsleri rahatlatıyor mukusların daha yoğun şekilde çıkmasına fayda sağlıyor
Merveges SeverusSnape merhaba oğlum geçen yıl kreşe başlamıştı bağışıklığı düşük bir çocuk udi bahsetthginiz markayı geçen yıl kullandım memnun kaldım ama grip asisida yaptırdım ilk kez odlugu için 2 doz yapiliyor tabii bunlara rağmen hasta odlugu oldu ama tekrar gidecek ve yine kullanmaya başlayacağız.
SeverusSnape Merveges merhaba, çok teşekkür ederim yorumunuz için. Sizde trendyol üzerinden mi temin ettiniz? Ve gerçekten faydasını gördüğünüzü düşünüyor musunuz? Nasıl kullanıyordunuz? Biraz fazla sorum oldu🙏 Grip aşısını ne zaman yaptırdınız ve çocuk doktoruna danıştınız mı acaba?
SeverusSnape Meri-Mel bahsettiğim markayı mı kullandınız acaba yoksa farklı bir marka mı? Yetişkinler ve çocuklar için 2 farklı çeşidi var çünkü gördüğüm kadarıyla.
Merveges SeverusSnape rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana. Evet trendyoldan aldım faydasının olduğunu düşünüyorum tabiki dediğim gibi hiç hasta olmadı diyemem çünkü oğlumun bağışıklık düşüklüğü var alerji doktorunun tavsiyesi üzerine aşıyı yaptirdik daha hafif atlattigina inaniyorum gecen yıl ekim sonunda yaptırdık diye hatırlıyorum iki doz bu yıl tek doz olacak ilkinde iki doz oluyormuş tek doz yapıldığında etki etmeyeceğini söylemişti doktoru udi yağını ben okula gitmeden bir çay kaşığı iciriyordum. Aslında birde beeo propolis var onuda kullanıyoruz bağışıklık kazanıyor ve gerçekten işe yarıyor kendimde çok şık hasta olurum hasta olduğunda bende kullanıyorum bir arastirin isterseniz
Meri-Mel SeverusSnape Yok bu marka değildi ama markası neydi hiç hatırlamıyorum 2 yıl oldu tam covidin hortladgi dönemde almıştık bitince kağıdını falan da atmışım aktar vermisti bize tarifi de o söylemişti o süreçte
SeverusSnape Meri-Mel çok teşekkürler, iyice bir araştırayım. Çoğu kişi memnun kalmış açıkçası ama alerji durumu da söz konusuymuş, ona dikkat etmek lazım sadece anladığım kadarıyla.
Meri-Mel SeverusSnape Evet canım çok kuvvetli olduğu için çocuklara dikkatli olmak lazım benim kızım alerjik bir bebek herşey veremiyorum
Mirayto Benim alerjik kızım var ben ona kullanıyorum hapşırıp hasta olduğunu anladığım vakit hemen içiriyorum. Eltim satıyordu ondan almıştım ama alsam Evveha Doğal dan alırım 👍 şifasını görsün inşallah
madamlala Ben menba-ı şifa markasının udi hindi yağını kullandım. Bebeğim 8 aylık ve 3 günde boğaz enfeksiyonu gitti. Çok memnun kaldım.
SeverusSnape madamlala merhaba, çok teşekkür ederim. Herhangi bir ilaç kullanmadan mı geçti enfeksiyon? Öyleyse harikaymış.
limoncicegimFO SeverusSnape kainat eczane sinden şifalar dan alıyorum ınstads ve internet sitesi var. Marka verdım sorun olmaz inşaAllah. Ben burnum tıkanmasın da burun içine damlatıyorum ve öksürük bogaz agrısında fılan da içiyorum ayrıca ateş te de ayak altına sürüyorum
SeverusSnape limoncicegimFO merhaba, çok teşekkürler yorum için. Evet ben de birçok kullanım alanı olduğunu okudum. Geniz eti vs için de kullanılıyormuş. Burun damlası şeklinde mesela. Göğüs ve sırt kısmına sürülüp üzerine sıcak havlu kapatılıyormuş. Ayak altına sürmeyi okumamıştım, bunu da öğrenmiş oldum.🙏