Gunesinannesi Zeynepppppp bende tek meme besliyorum 2 ay 12 günlük kızım , gece 2 kere mama takviyesi yapıyorum yetersiz geliyor geceye sütüm
Leylaturkel Zeynepppppp evet doğum yaptığımda dolu doluydu hep abartısız söylüyorum günde yarım litre buzluğa atıyordum 1 ay sonra üzüntüden sıkıntıdan kesildi bi tanesi diğeri de dolu dolu olmadı bir daha
Gonul_celen Zeynepppppp cnm bnm de cok az ztn almadığı için süt gelmedi ki digerini bile cok sık almadı Nadire’n almıştı o bir tık daha fazla bu saatten sonra artar mı bilmiyorm ama bakalım.
Gonul_celen Zeynepppppp bnm hem az hem ucu yok o yüzden hiç emmek istemiyor makinayla biraz çekip ucu çıkınca bazen alıyor ama süt az olduğu için tatmin etmiyor. Emse hem belki artar hem ucu da çıkar ama nerdeeee🤦🏼♀️
Durulmn Zeynepppppp 8 aydır tek göğüs devam ediyoruz. Ne kadar çok emzirirsen o kadar sütün olur düşüncesiyle hala devam ediyoruz bir sıkıntı yaşamadık ☺️
Verabahar Yaa uyku sersemligi yasadginda ver yada uyanacak oldugun da ama daha tam kendine gelmedigi zaman ver gercekten bikac kez dene aliyor. Uykuya gecis yada uykudan uyanma halinde iken enmiyor benimki cok aciktiginda yada bilinci yerindeyken bi sag tarafa goturim kiyamet kopariyor😂
Zeynepppppp Verabahar canim skinti emmemesi degil ki ik uc emiyo bakti bisey yok uyuyo yada yikiyo ortligi
Neslihankarabal Zeynepppppp pekmez içerisine su karistirp ic gunde 5 6 kere. Ozellikle geceveya gündüz sen uyumadan once bak ondan sonra göğsüne valla selale gibi akiyor. Benimde sol gogsum kördü simdi masallahi var. Yesil uzum pekmezi olucak bu arada