Esraciim zumraylc 7 aylıkken yaptırdım lokal anestezi. Geçen arkadasim yaptırmış oğlu yaşına girmişti doktor genel anestezi yapmış. 7. Aydan sonra lokal olmuyor demiş. İyi ki erken yaptirmisim diyorum
mraslan zumraylc Hayır özel hastanede yaptırdım. Çok iyi bir cerraha Dr. Cem Kara duymuşsunuzdur muhtemelen. Zahide yetiş’in oğlunu da sünnet yapan bir doktor. İyi ki erkenden yaptırmışım diyorum 😌
zumraylc bende ızmırdeyım hastane arastıryrm devletler 2 aylıkken ypyrmu bırde hemen gun veryrmu blymsnz
Yasinimmm Nerden nasıl randevu almak gerek sünnet için bnde düşünüyorum da nasil oluyor hiç bilmiyorum
Afacnannesi Yasinimmm çocuk cerrahi bölümünden randevu almanız gerekiyor kontrole gittiğinizde uygun randevu oluşturur doktorunuz
Anne_6 Cinarnaime biz de 7 aylık olduk ve yaptıracağız bu zamanlarda. Neler önerirsiniz. Ne kadar sürede iyileşiyor. Sünnet için neler gerekli. Neler almalıyım yanıma vs. Teşekkürler
Anne_6 Goktugunannesiseda52 çocuklarda 2-5 yaş arası cinsel kimliği keşfettiği dönem. Siz o dönemde cinsel organa müdahalede bulunduğunuz zaman çocuk için çok Farklı hissedebilir ve iyi bir durum olarak karşılamaz. Gelişim kitaplarına veya uzmanlara danışın isterseniz. Karar sizin tabi ki.
Goktugunannesiseda52 Anne_6 Eşim bu konuda baya cahil söylüyorum ama dinlemiyor onunda aklını babası çelmiş 😒
Cinarnaime Anne_6 bizim birde ameliyatimiz vardı bezinin içinde iyileşti çabuk iyilessin diye ılık suya oturtturun dedi doktorumuz hiç sorun yaşamadık ilk gün sadece idrarını olurken çok agladi
Nslyn Pufuduk bizde yarı sünnetliydik 15 aylıgız amelıyatımızı yenı olduk 10 gün oldu olalı.İyileşme sürecindeyiz inşallah