41Melike Metsil kullandık geçmedi tekrar gittik neoclc ile birlikte relactaz kullandık doktor tavsiyesiyle iyi geldi. Herkesin bünyesine göre farklılık gösteriyor demekki
Rabisss Tubaalin relactaz. Biraz pahalı ama gaz sancısını tamamen çıkardı hayatımızdan. 54,50 TL’ydi biz kullanırken.
Rzgrmrv93 Tubaalin bizde sab ve nurse kullanıyoruz büyüdügü içinmi bilemem ama gazımızı kendımız cıkarıyoruz bazen bacaklarını karnına itmemle pırt pırt salıyo keramet damla damı bilemedim ama 🤣
HaticeYlmazAydn Tubaalin Sanırım bu da mama olayı gibi 🤷🏻♀️bi çok gaz ilacı kullandım şuan iyi gelen sab-simplex oldu. Doktor bağırsaklarındaki gazı bile çıkararır dedi . Şuan işe yarıyor.
Burcuzeynepp Benimde kızım 1,5 aylık ve şu gaz olayı için napcağımı şaşırdım😒 doğduğunun ilk haftası daha biogaia kullanmaya başladık sonra Nurse Harvey’s şurupta aldım 2 sini kullanıyorum ama yine de fayda yok 😭
Hmzamom Burcuzeyneppmrb bnmde hamilelikten kalma böyle yüzümde yanaklarmda ve burun üstümden başlayan kahve yanıklar oluştu ve ne kullandysam gecmedi doktora da fırsat bulamadim ne uygulayabilirim acaba
Zeynos Miraymenesa dün gece yine öyle ağladı ki ne zaman tamamen geçecek ya birşey yapamamak çok kötü birşey 😣
Miraymenesa Zeynos canım bugün bir yerde duydum makat ağzı dar olunca da Bebekler çok ağlıyormuş sürekli makat girişine zeytinyağı sürsen belki rahatlar bebiş Ben kendi kızıma her alt açtığımda sürüyordum poposuna mutlaka pişiğide önlüyor
Zeynos Miraymenesa genelde altını açınca her defasında bakıyorum yağ sürmedim ama her zaman krem sürüyorum bakıyorum benim de aklıma geldi bu aslında
KardelenUmut Bio gaia +sab simplex çok rahatlattı bebeğimi bio gaia bağırsak düzenleyici sürekli kullanımda etkisini göreceksin sab simplex de içildiğinde anında gaz çıkartıyor metsil kullandım nurse harvey kullandım.hicbiri etki etmedi bizde
aren61 Tubaalin ben metsil kullanıodum 47gunlul çocuğum felaket gaz sancıları oluo katılıyordu aglarken metsıl 8damşa verıodum doktora gttk dun metsıl ıse yaramıo sankı dedım doktor bana bu kıloda bu durumda bı cocuga 8damla az 13damla vereceksın gunde 4defa duzenlı vereceksın sancı gelınce aglarken vs deıl dedı emdıkten sonra verıyorum 6saat ara ıle 4defa sabah oglr ıkndı gece gbi etkı edıomus kullanım seklı onemlıymıs hakikaten cok sıkur 1gunde farkettı bırde benm cocum gazlı dıe sanırm hep emmek ıstıodu 1.5 2saatte bı emıodu gece 2saatte doktor 11le 5aradı hıc emzırme delıksız uyusun sabahta 3saat ara ıle her ıkı memeyı 9dkkd 9dkka ver dedı cocukta hazımsızlık oluo dedı ole yapıyorum ve hakketten doyuyor cok yıyormus yanı baya cok kusuodu bolbol ozman 1gunde deıstı cok sukur ve mamsel kımyonlu rezene cayı ıcır dedı 35ml verıyorum yapp cok huysuzlannca ve ogunu 3saate cıkardıgım ıcın acıktıgını sanar yalanırsa sancılanır durmazsa ıstedıgın kadar ver dedı ama genede en az sekılde vermeyr çalışıyorım😍🥰 cok uzun oldu ama yazmak ıstedm cok zormus cunku gazlı cocuk benmkı katılıodu resmen cok sukur ıyyz onsallah bole gıder he bıde sadece anne sutu alıo dır ben su vermıodum bazen 1kasık verıodum ara ara doktor ver su dedı anne sutunde su var dıe vermıom dedım ver disen o ıstemesse ıhtıyacı yoksa almaz dedı verdım içti bebeım baya severek az az vercm her gun bakalm ıyyz sımdı
Kivanc_inanc aren61 bunları çocuk doktorumu söylüyor? Hepsi farklı konuşuyor kime inanacagimizi şaşırdık 😐