sandiego DefneNil_ 2.500 tl gibi bir ücreti var ben şuanda özel kreşe 17 bin veriyorum eşim ben çalışıyoruz ama gerçekten çok pahalı artık kreşler, keşke çıksaydı :(
Melekvtn Benim de oglum eylulde 3 olacak onaylanmamis, esim de ben de calisiyoruz acaba daha buyuk cocuklari mi onayliyorlar bilemedim :(
dlk1410 sandiego İnanın bilmiyorum. Ne yenidoğan paketi çıktı, ne de bu kreş. Kime neye göre veriyor anlamıyorum. Tek maaş, ev kira ve araba vs hiç birşey yok
marscicegi sandiego mutlaka torpil dönmüştür, ha size çıksaydı torpilsiz olacaktı ama dimi , niye bu kadar yargılayıcısiniz ,keşke size de çıksaydı ama çıkmadı diye torpil döndü diyemezsiniz
sandiego marscicegi 1 hafta öncesinden bazılarını aramışlar marscicegi yazacak çok şey var size de neyse, bu benim düşüncem o da sizin altı muhakkak tecrübelerle sabit.
Cansuuecc dlk1410 yenidoğan paketi ihytiyaca göre cikiyor ama kreş büyük ihtimalle kura ile çıkıyor sadece ücretlendirme için mal varlığına bakılıyor eğer durumlar çok iyiyse anne ve babanın da çalışması gerekiyormuş yani ev araba olup baba çalışıp anne calismayinca kabul edilmiyormus diye birşey duydum bize çıktı 9 Eylül’de baslicaz ucretlendirme daha belli değil bizim uzerimizde sadece arabamız var baba maaşı da yüksek görünüyor ama çıktı '‘ asla bir tanıdık ya da torpil yok’' biraz da bölgenin yoğunluğu ile alakalı diye düşünüyorum yenidoğan destek paketine de başvurmuştum o çıkmadı ama ramazanda koli gönderdiler bize ne alaka diye sorduğumda bişey demediler
dlk1410 Dilaradeniz Bu kesin zaten yenidoğan için aradım. Saniyesinde red gelir mi yani bu kadar da olmaz. Telefonu kapattigim gibi baktım hemen red yazılmış. Hiç araştırma vs yok. Burda çok gördüm evi arabası cift maaşlı olup cikanlari