benbuyum Feyzosumunannesi yaa nasıl bi sıkıntı yaşadınız mı kanama falan çok oldu mu taktırdınız taktıralı
Alpyigit3434 Oglumunannesiyim__ merhaba 2,5 sene yazdığınız için sormak istiyorum acaba ilişkide eşinizin bişey batıyor dediği yada adet kanama düzeyinde farklılık oldumu her ay mesela 3 gün leke gelirdi bende bu ay direk kanama ile gelmeye başladı 1 senedir takılı mayısta kontrole gittim en son ama korktum
Nursevensahin benbuyum 2 senedir ver sadece ilk taktırdığımda 1-2 ay kanama çok olmuştu ama şuan gayet normal herşey hissetmiyorsun bile hiç
nazlik benbuyum ben açısından değil içimde onu taşımaktan korkuyorum ama üçüncü gebeliktende korkuyorum ne yapacağım 😭😭
benbuyum nazlik valla canım suanlik hiçbirşey hissetmiyorum yok gibi bişey ,yeniden doğum yapıp üçüncü çocukla zorlanmaktansa taktır bence
_YanakReisinAnnesii benbuyum genelde hormonlu olanı adet kanaması çok olanlara vs takıyorlar. Muhtemelen size taktığı hormonsuz bakır spiraldir.
nazlik benbuyum 🙄🙄 ay ben bide ikinci sezaryen oldum o yüzden korkuyorum istemiyorum 😭😭😭 bilmiyorum ya offf onu taktırmak hiç istemiyorum
benbuyum nazlik valla ilaç iğne vesaire çok iyi gelmiyor benim vücuduma ,o yüzden taktırdım en son çare inşallah bir sıkıntı çıkmazsa çocuk düşünene kadar kalır ne zaman ki öyle bir planımız olur o zaman çıkartırım
Enlsr biroglanannesii1 canım bende taktırdım 7 gün oldu ara ara kasık ağrıısı oluyor normalmi acaba sen de oldumu
Enlsr biroglanannesii1 ay aşkım kayınca bi an çok korkuyorum yaa gebelik testi verdim ama reglimden hemen sonra negatif çıktı çıkarıp tekrar taktırdım amaa kasıklarmda da ağrı olunca gebelik olabilir mi die korktum🤦🏻♀️ ilk taktırdığımda böyle olmamıştı ağrı var bacaklarıma vuruyor ama dayanılmayacak kadar değil🤦🏻♀️
biroglanannesii1 Enlsr uzun sürerse gidin doktora lütfen ama kısa bir süre olması normal bel ağrısı falan alışma sürecinde oluyor. ❤️