benbuyum Kızlar şimdi bugün spiral taktırdım ama doktora sormayı unuttum bakır mi hormonal mı olduğunu,10 senelik dedi ve yaşım da küçük,hangi spirali takmıştır acaba
haticerva06 benbuyum süreç nasıl ilerledi acaba bende taktırmayı düşünüyorum yaşım küçük. Reglkenmi gittiniz ya da herşeyden önce sadece konuşmaya gittiniz mi
benbuyum haticerva06 adetimin 4.gunu bugün gittim hiç kan felan da almadılar sadece sordu doktor ne kadar zaman önce doğum yaptın dedi yaşım felan bile sormadı hemen içeriye alalım iç çamaşırını çıkar dedi bir iğne vurdu uyuşsun dedi ardına hemen taktı çok hafif sinek ısırığı gibi oldu sonra hafif bir sancı oldu şuan hiçbirşey yok
benbuyum Feyzosumunannesi ay yeminle yaa acır mı falan diye sorarken o arada biraz da sancı oldu giyindim felan unutmuşum 😅
haticerva06 biroglanannesii1 misal ben direkt regl olmamışlen gitsem hemen takıyolarmı günmü veriliyor
Enlsr biroglanannesii1 canım bende taktırdım 7 gün oldu ara ara kasık ağrıısı oluyor normalmi acaba sen de oldumu
biroglanannesii1 haticerva06 Hayir şart değil. Türkiye’de regli olmadan takılıyor mu bilmiyorum. Ama ben Amerika’da yaşıyorum regli olmadan takıldım. Regliyi bekleseydim 2 yıl oldu hala regli olmadım.
biroglanannesii1 haticerva06 Dediğim gibi yaparlar mi bilmiyorum takada bilirler. Çok emin değilim o konuda. Ama regli şart değil.
Mtzzeynep benbuyum genelde hormonlu olanı kanamada problem olanlara takıyorlar. Bakırdır o büyük ihtimalle.
benbuyum Nursevensahin nasıl peki ne kadar süredir taktırdınız adet düzensizliği falan yada adetinizi uzattı mı
benbuyum Feyzosumunannesi yaa nasıl bi sıkıntı yaşadınız mı kanama falan çok oldu mu taktırdınız taktıralı
Nursevensahin benbuyum 2 senedir ver sadece ilk taktırdığımda 1-2 ay kanama çok olmuştu ama şuan gayet normal herşey hissetmiyorsun bile hiç