sibe_125 Kan verdim bütün değerlerim düşmüş bu B12 ilacını da yazmış aile hekimi emzirdigimi söyledim Ama eczaneden alirkan kadın doğuma sorun normalde hamilelik ve emzirme döneminde kullanılmaz dedi. Aranızda var mı emzirirken kullanan
CaninannesiCemre sibe_125 Ben bu ilacı kullanıyorum hala da emziriyorum ama biz 20 aylık olduk 🙈 bir de her gün içmiyorum
Dmt-01 sibe_125 Bende B12 vitamini kullanıyrum(Başka bi ilaç)3-4 gün oldu başlayalı doktorum gebelik düşünüyorsan ya da hamile olduğunu öğrenince hemen bırak gebeliğin ilk 3 ayı önermiyoruz çünkü dedi.Belki eczacıda oyüzden demiştir.İlacın içini okudunuz mu emzirmeyle ilgili ne yazyor
sibe_125 Dmt-01 içerisinde bulunan yüksek B6 vitanimi yüzünden emzirirken kullanılması önerilmiyor yaziyor
Dmt-01 sibe_125 bana mı sordunuz acaba benimki bevit B12 adı ama benim midemi mahvetti dünden beri çok kötüyüm kullanmicam sanırım.Eşim gece evde olsaydı acile gidecektim okadar kötüydüm.
sibe_125 Dmt-01 yaa geçmis olsun, benim değerler baya yerlerde saçlarım filan çok dökülüyor b12yide o yüzden kullanmak istiyordum ama kararsız kaldm
Dmt-01 sibe_125 Benimde öyle doktor eğer bu ilaçla düzelmezse iğne yazacam dedi ama hapı kullanamam artık dünden beri çok kötüyüm.İlacı yazan doktora tekrar sorma imkanınız varsa bi sorun bence emziriyorum filan diye.Benimki yazarken üstüne basa basa emzirmiyorsun dimi diye sordu çünkü şimdi hatırladım.