pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde hiç bilmiyorum ki bu bahsettiğim kız ve annesi bunları hiç sevmez eşimin dayisidir ama birgün gelmemiş evlerine yengesi yine aynı şekilde ama kızı bunun evinden çıkmaz ne yapmislarla bunlar yapmış
pinkooo_02 Deletedmom_117 tövbe yarabbim bunlar hicmi Allah’tan korkmuyor nasıl yaratık nasıl vicdan nasıl merahnet bu
Deletedmom_117 pinkooo_02 Korksalar yapmazlar Mezar büyüsü en büyük buyulerdenmis bide evimize giren evli yakın birisi yapmiş
Deletedmom_117 pinkooo_02 Kötü olma senin ruhunun sagligi Önemli . Eğer sen ruhen cokersen Ne için yapıldıysa amacına ulaşır güçlü ol ki uzak kalsin
ikikizannesi0 pinkooo_02 korkma canım allahutela dilemedikçe büyü tesir etmez dua edin abdestsiz dolaşmayın mümkünse
annecibebe pinkooo_02 Ya nasip ya şifa ya Allah besmele var la ilâhe illallah yazıyor ortalarında birde feyraz azer yazıyor galiba yanlış okumadıysam birine şifa niyetine nasibi de açılsın diye yapıldı galiba
pinkooo_02 annecibebe poyraz azat o oğlunun adı maalesf ki bir erkeğe bağlanma ve sonrada ölmesi için yapılmış bilen birine götürmüş oyke soylemis
busraalanya pinkooo_02 evinize giren çıkana dikkat edin belliki tanıdık odana kdr giren birisi çok korkunç cidden Allah bildiği gibi yapsın bu insanları
pinkooo_02 busraalanya ben evime o aileden kimseyi almıyorum zaten çünkü cok değişikler ama o kız görümcemin evinden çıkmaz oda ondan şüpheleniyor zaten ve hoca da demiş ilk aklına kim geliyorsa o yapmis demiş ilk aklına gelen de o kisi
Huma_kus34 pinkooo_02 muskadır hocaya sorun çözüsün çözenler var ehli olanlar çözüyo bu yaşı şekli muska kimse iyi nıyetle yazıp koymaz şeytan şeyler
pinkooo_02 Huma_kus34 kesinlikle öyle bilen birine götürmüş hem bir erkeğe bağlanması için hemde ölmesi için yapılmış 😥
Huma_kus34 pinkooo_02 ölmesi icinmi ayy allhım bu cok korkunc 😣 yaa töbe yarabbim çözerler insallah papaz buyusu haric dıgelrı kolay çözülür