yazar55 pinkooo_02 Allah muhafaza çok üzüldüm şimdi çözdünüz mu peki hangi hocaya gittiniz benim de evliligim bitmek uzere böyle şeylerden şüpheleniyorum da var mı yok mu diye baktırmak istiyorum siz hangi hocaya gittiniz nerede yasiyorsunuz
Arife-57 yazar55 siz bilirsiniz de böyle şeyler için pek hocaya gitmenizi tavsiye etmem hiç biri büyü çözmez yoksa bile yaparlar ki tekrar gelsinler diye çoğu büyüye büyü ile karşılık verir işler daha sarpa sarar kendiniz bilirsiniz yine
Arife-57 yazar55 büyü varsa kendiniz öğrenebiliyorsunuz bunu Başka kişiler hocalar deyim yani adamı suya götürür susuz getirir her keze inanmayın öyle
Arife-57 pinkooo_02 dur ben okuyayım sana bir kaç defa lailahe illallah euzü besmele var devamına bakayım bi dönüş yaparım
Arife-57 pinkooo_02 ya nasip ya kısmet yazıyo tam emin olamadım ama iyi niyet olduğunu sanmıyorum birini kendine bağlamak için yapılmışa benziyo tam net bir şeyde diyemem tabi dışında ip vs başka bir şey varmıydı
yazar55 pinkooo_02 amin inşallah çok zor günlerden geçiyorum ama inşallah hayır ile sonuçlanır Rabbım kimin sıkıntısı varsa gidersin
Deletedmom_220 yazar55 cinci şarlatan büyü yapan hoca yerine evlilik danışmanına gitseniz. İslam’ın ilk emri oku. Sen oku kuranı Kerim’i açta. Siz ve sizin gibiler böyle hocalara inanmaya devam ederse, bu şarlatanlar bitmezzz