milletsanakanalizemiolacak pinkooo_02 inşallah geçer ne bicim yaratıklar varya büyü ne demek ya Allahından bulsunlar
2133ayse2133 pinkooo_02 Allah bı daha yasatmasn hiç birimiz de görmez yaşamayız zor bir durum hele ki bilinçsiz bişey yapılsa daha kötü oluyor durumlar
etl pinkooo_02 bu fotoğrafı google resim aratma bölümünden aratım ceviridim Allahın adıyla tanrıdan tanrıya gibi şeyleri cevirdi hepsini cevirmesede isçerseniz bir bakın bilmediğim bir şeyler yazıyor orta kısımda
pinkooo_02 etl ben ceviremedim çıkmıyor bir türlü rica etsem çevirdikten sonra foto atabilirmisiniz bana
emirtalhacan pinkooo_02 iyi niyetli değil sirkeli suya bırakın akar suya atın yazılar silinince birde bu bayan evini sirke ile silsin bakara suresi açsın ve kalem suresi ibaretlerini düzenli yapsın hiçbir muska ibadeti olana zarar veremez
pinkooo_02 emirtalhacan haklısın canım teşekkür ederim oda şimdi evini sirkeli suyla temizliyor ve muskayida baraja atmış
pinkooo_02 Melahat_Aksu hayır o yazmıyor maalesf kendi ve oğlunun ismi yazıyor oğlunun isminin yazma sebebi de bağlamak için yapılan şahsı sevmesi içinmiş
fatma_6141 pinkooo_02 bence büyüye benzemıyor babama gösterdim anlar oda değil boyle olmaz dedı suya atsın dedı
Melahat_Aksu pinkooo_02 çok korkunç ya kızın tarafından görümcene uygun biri var mı? Onu sevsin diye mi yaptı acaba
pinkooo_02 Melahat_Aksu evet biri var oda dayısının oğlu bizde şüpheleniyoruz fakat neden ölmesini de istiyorlar onu anlamiyoruz
keremsmom78 Allah ıslah etsin böylelerini. Evinde sesli bakara süresi açsın YouTube’dan sürekli sabah akşam aklına her geldiğinde 7 ayetel kürsi 7 nas 7 felak 7 Fatiha okusun kendine oğluna. Evine de almasın o kadınları bi daha.