Delice_zeytinn Kızlae bir haftalık bebeğim , mastit olur gibi oldum düğüm düğüm oldu göğüslerim sonra sıcak suda masajla yumuşadı şimdide de yumuşacık acaba süt oluyor mu var mı bebeğim doymuyor gibi hissediyorum nasıl anlayacağım .
arasardaannesi Delice_zeytinn çişli bezinden anlarsınız günde 5-6 kere çişli bez degıstırırsenız doyuyodur yumusk olsada süt gelır kontrollerındekı kılo alımındanda emın olursunuz 🌺
niloyaaa Delice_zeytinn memeler terbiye olmuş derler yumuşamışsa, Sütünüz vardır mutlaka önemli olan bebeğinizin şişli bez sayısı günde 5-6 bez oluyorsa Bebeğiniz doyuyordur emzirirdikçe sütünüz gelir
anneann Delice_zeytinn günde. Beş aldı kez cisli bez alıyorsanız doyuyordur bana doktor günde iki kez gülle gibi bez alabiliyorsan bebeğe sütun yetiyordur demişti
betullkaratas Delice_zeytinn Delice_zeytinn Bir süre sonra ğöğüsler zaten çok yumuşak boş gibi oluyor ama süt oluyo ilk zamanlarda ki sertlik fazla sütten bebek emdikçe yeterince süt kendini ayarlıyor ya ondan yumuşuyor
Delice_zeytinn arasardaannesi bende kontrollere gitmeden anlamak istedim aslında göğüslerimde ara ara böle sızı da oluyor . Çiş sayısı da öyle aynen. Ama sürekli saatlerce emmek istiyor ve eemiyor sonra sinirleniyor acaba olan sütü emip bitirdiği için mi sinirleniyor aslında doyuyor mu emin değilim ay çok karışık duygularım :/
Delice_zeytinn niloyaaa evet oluyor ⅚ kez değiştiriyorum kaka ve çiş var . Ama arada 1 öğün mama takviyesi se yapıyorum çünkü ağlıyor durmuyor . Normalde ne kadar sürede geliyor acaba süt yumuşak olunca bol gibi hissettim
arasardaannesi Delice_zeytinn yetıodur o zmn süt mrk etmeyın gazı coksa belkı hem sok emmek ıstıolar sık emıncede gazı oluo ama en iyisi sık emzırmk .anne kucagı ıster emzık olarak ister Allah kolaylık versin inşallah ama geçio bnmkı bırı 4 yaş bırı 16 aylık oldu bıle🌺
Delice_zeytinn anneann ⅚ kez çiş yapıyor kesin ama her öişte değiştirmiyorum altını fakat mama da veriyorum . Yenidoğanda kaç cc mama gerekir acaba
Delice_zeytinn arasardaannesi maşallah aslında yakın gibi yaşları benim kızımda 3 yaş oğlum bir haftalık. Emziriyorum sık sık emzik gibi oldum artık sezaryen doğum yaptım çok sancılı süreçler
Delice_zeytinn betullkaratas yaa gerçekten mi peki milletin fışkırıyor sütüm kaynıyor dedikleri nasıl oluyor bende fışkırmıyor ki damla damla
betullkaratas Çok fazla su ve ayran iç tek içtiğim sıklıkla bunlar göğüslerimde çok şükür ilk günden 3 aya kadar daha devam süt üretimi bide uyku bi saatlik uyku dahi iyi geliyor süt üretimine
Delice_zeytinn betullkaratas ayran sevmem ama içmeye calısacağım . Hazır yoğurt yiyebiliyorum ancak :/
betullkaratas Delice_zeytinn kişiden kişiye değişiyor süt üretimi herkesin fışkırmaz ki ama sen ayran içsen sürekli yoğurtta olur
Delice_zeytinn betullkaratas mutlaka farklılık gösterir ama sütün yettiğini nasıl anlarız emzirdikten sonra çocuk hala ağzını gezdiriyor
arasardaannesi Delice_zeytinn ewt cok şükür ılkını ıkı yaşa kadar emzırdım ıkıncıde 16 aylık hep yumusak ama var kılo alımı fln norml ek gıdada alıo ama bu ara az yıyo dişler fln🌺
betullkaratas Delice_zeytinn bazı bebekler doysada öyle yapıyor genelde sürekli çiş yaparsa ve eğer huzurluysa ağlamıyorsa doymuş demektir