benvebebegim06 gulsene1998 sıfırı zaten 2 bin tl kargo ücreti de var 2 bine yakın tutuyor sıfırını alırım daha iyi ayrıca Trendyol da 850 tl aynısı çok pahalı
zarifbirhanim gulsene1998 Aynı abiyeyi birkaç ay önce 1750ye almıştım. Şu anda da sayfasında 2000TL fiyatı var. İkinci el bir ürünü bu fiyata satmak doğru değil üzgünüm
gulsene1998 Kızlar sadece bir kere giydim hiç bi deforme falan hiç bişeyi yok şalı ile birlikte vereceğim 42 beden olur yani her türlü beli lastikli ve rahat bi elbise mayıs ayında almıştım
gulsene1998 deli_bir_hatun dolaba yüklicem de aşko 1000 çok öldürdün bide galiba komisyonda alıyor dolap falan 1500anlaşalım 🤝
gulsene1998 benvebebegim06 ben 2300 e aldım ayrıca pazarlık var yazdım sıfır gibi zaten birde trendyolda görmedim ilgilenmiyorsanız pahalı geliyorsa çıkın posttan bu şekilde alacak olanları da aklını bulandırıyorsunuz
ppzeynep benvebebegim06 Hem sıfırı 2 bin TL demişsiniz hem de Trendyol’da 850 TL. Hangi dediğiniz doğru?🤔
benvebebegim06 gulsene1998 pardon da insanların aklını niye bulandırıyım burdaki insanlar cahil mi neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar