hasmelad azraklknn dün tepsi kebabı yaptım ,salatalık turşusu ayran Bgn taze fasülye cacık yapıcam o kadar😇
ayseee_ azraklknn hiç bir şey mutfağım ceset gibi kokuyor 😭 iki buçuk ayın sonunda eve geldim elektriği kesmişler buzlukta ki et kıyma başka şeyler çürümüş inanılmaz kötü kokuyor dünden beri temizlemekten mahvoldum,birinize yemeğe gelim mi 🤧🤧🥲😂🥺😭
NariNariKiminYari azraklknn ben normalde işten getiriyordum eve yemek yapmakla uğraşmıyordum da bugün canım mantı çekti bol soslu ve kolayla ahahahah
ayseee_ azraklknn amin amin Allah razı olsun 🥲 bilmiyorum sigorta da bi sıkıntı çıkmış sanırım ne haltsa bize denk geldi oda işte,geçen sene döndüğümde mutfağımı su basmıştı şimdi de bu,ben mutfağı bi okuyup üflim en iyisi dhhdjdjs
Nehirmoms34 azraklknn eşim çigköfte yogurmustu dün akşam yanına tarhana corbası komposto ayran yesıllık
Mtzzeynep azraklknn dünden taze fasülye yemeğim var yanına erinemezsem sebzeli bulgur pilavı erinirsem şehriyeli bulgur pilavı yaparım
Kuzey_Melis_Momm azraklknn Dün pikniğe gittik akşam mangal yedik bugünde bol malzemeli karışık pizza yapacağım 👌👌
Alimenur0 azraklknn köftelik et çıkardım mantolu patlıcan yapcam sarımsaklı domatesli sosla servis etmeyi düşünüyorum yanına da kabak tarator veya cacık yaparım