azraklknn Kızlar aksama ne yemek yapacaksınız veya dün ne yaptınız ne yapacağımı bilmiyorum fikir verir misiniz?? 🫶🏻💖😊
Boysmomy azraklknn dün kavurma, salata ve arpa şehriye pilavı yaptım bugüne pilav kaldı onun yanınada tavuk sote yaparım😂
azraklknn uykusuzanne__ yeşil fasulye hiç sevmiyorum yaa kuru fasulye seviyorum o da sıcakta ağır oluyor sanki
fatihunal azraklknn Yayla çorbasıyla barbekü soslu tavuk yapacağım hem çok basit hemde ağır bir yemek oluyor
Merveeofs azraklknn akşama pirinç pilavı sulu köfte ve salata var Dün baya ortaya karışıktı 1-2 günlükleri yedik ama yazayım belki fikir olur 🫣 kremalı tavuklu makarna, kısır patates salatası, arpa şehriye çorbası
ozipek azraklknn kremalı tavuk sote ve pirinç pilavı yapacağım, yetiştirebilirsem belki bi de çorba ve salata 🫠
NariNariKiminYari azraklknn kayınvalidem mantı vermişti onu yaparım bayılıyorum hazıra konmaya ahahahah
azraklknn NariNariKiminYari bende yoğurtlu soslu makarna seviyorumda evde mantim yok annem yaptı ama annem gilde evimizde uzak yoksa kaç gündür aklimdaaaa😞
NariNariKiminYari azraklknn ben normalde işten getiriyordum eve yemek yapmakla uğraşmıyordum da bugün canım mantı çekti bol soslu ve kolayla ahahahah