YasminAlp__ 47lina kilo alımı iyi şuan için bi sıkıntı da yaşamadık bütün bim marketlerde var canım 1 2 3 diye her ayın ayrı maması var
tosuncukannesi YasminAlp__ ben 6N marketu dışında hicbiryerde bulamıyorum hangi ilde yaşıyorsunuz acaba 🤔
tosuncukannesi YasminAlp__ oğlum 48 günlük aptamil sma bebelac gold hepsini kullandım inanılmaz gaz problemi var bide kabızlık yapıyor mamalar bebivitayı birinden duydum içinde glikoz şurubu vs var dediler ama bir kere denemek istedim ve gaz konusunda inanılmaz iyi geldi doktorla görüştüm yakın zamanda sıkıntılı içerikli tüm mamalar toplatılmış son kullanma tarihine en az 6 ay varsa bütün mamalrı kullanabilirsin 6 aydan daha az varsa stok ürünü olabilir demişti benim aldığım mamanın son kullanma tarihi 2020 aralık
YasminAlp__ tosuncukannesi İçim rahatladı şuan inanın bende bütün mamaları denedim ve aptamili hiç sevmedi bebeğim çok fazla gaz sorunu ve kabızlık yaşadık bunda kendiliğinden çıkarıyor gazını şükür kaka sorunu da yok biz İzmir de yaşıyoruz canım sen ne zamandır kullanıyosun
tosuncukannesi YasminAlp__ ben daha yeni başladım canım 1 hafta falan anca olmuştur ama daha ilk içişinde o kadar rahat gaz çıkarttı ki anlatamam tamam içinde glikoz şurubu vs vardır belki ama o kadar çok gaz sancısı çekiyordu ki herşeyi göze alıp denedim iyikide denemişim bende balıkesirde yaşıyorum hicbir yerde bulamıyorum bugün şansımıza biyerde bulduk 3 kutu aldık
YasminAlp__ tosuncukannesi bende sorun yaşamadım inşallah böyle gider de devam ederiz. Sizin bebiş kaç aylık
YasminAlp__ tosuncukannesi ayrıca e bebek mağazalarında da var denk gelirseniz diğer büyük marketler de burda var en azından orayı bilemiyorum
tosuncukannesi YasminAlp__ oğlum 48 günlük 😊 burda e bebekte 1 numarası kalmamış civil bebivita satmıyormuş migros vs orlardada yok internetten solicektim neyseki eşim bulmuş bide siz ne kadara alıyorsunuz fiyat olarak
YasminAlp__ tosuncukannesi 35 lira canım bazen indirim de oluyor 31 liraya düşüyor değişiyor yani genellikle bim den alıyorum
tosuncukannesi YasminAlp__ biz 30 liraya alıyoruz eşim bulamayınca internetten alalım dedik en ucuzu 35 lira o yüzden sordum demekki değişebiliyor
Derin_24 YasminAlp__ 6 aylık olduk ve 6 aydır anne sütü + mama şeklinde devam ediyoruz bebevita kullanıyorum şu an 2 numaraya geçtim geçen ay bebeğime tahlil yapıldı ve her şeyi gayet normal sağlıklı şükürler olsun ucuz olan her şey kötü değildir pahalı olan her şeyde iyi demek değildir içiniz rahatsa devam edin ayrıca hiç gaz problemi yaşamadık
YasminAlp__ Derin_24 aynen öyle çok doğru dediniz gönül isterdi ki sadece en sağlıklısı anne sütünü alsın ama olmayınca olmuyor 😪
ceylinnn [bilinmeyen] Hippin 2. kalite maması, içeriisinde glikoz şurubu, nişasta, şeker var. İNSTAGRAMDA GIDA DEDEKTİFİ VAR. bU MAMANIN İÇERİĞİNİ PAYLAŞMIŞ BİR BAKIN İSTERSENİZ.