atlasbaki Kızlar bu aşıyı yaptırdınız mı yaptırmalımıyız yaptıranlar yaptırmayalar var mı yapılmalı mı sizce
eg1234 atlasbaki ben yaptırdım 2 gün önce kuzenimin kızı vurulmamıstı virüs yüzünden 3 gün hastanede yattı bence vurulmalı
asennaa atlasbaki yaptırdım ben, bu hafta da 2. Dozunu yapacağız. Yapılması taraftarıyım, çevremde aşısını olmayıp hastalığa yakalanan çocukların ağır atlattığına şahit oldum
ysmnabd atlasbaki cuma günü yaptırdım ilk dozu bence çok önemli bir aşı birde benim bebeğimin bağışıklığı düşük Allah korusun yakalanırsak ağır atlatırız felan dedim yaptrdım
eg1234 Yigitelif biz özel takipliyiz suanda rutin kontrole gitmiştik doktor önerdi yaptırdık 1800 civarı sanırım eşim almıstı.. Ama eczaneden alıp saglık ocagı da yapıyormuş
elifkiz Yigitelif ya bazı sağlık ocaklarındaki hemşireler yapmak istemiyor.Zorunlu olmadığı için sorumluluk almayabiliyorlar. aile hekimliğindeki hemşireye sorun yaparım derse eczaneden alır yaptırırsınız
Deletedmom_216 Yigitelif 1700 tl ye yaotirdim iki dozunu da bizim doktorumuz ozelde olsugu icin orda yaotirdik ama saglik ocagi da yapiyo zaten agizdan verilen damla seklinde bi aşi. Cocuk doktorunuz ya da aile hekiminiz receteyle vericek eczaneden siz aliyosunuz sonra isterseniz ebelere yaotirabilirsiniz ya da kendiniz agizdan verirsiniz ☺️
Deletedmom_216 atlasbaki yegenim rotavirüsu oldu cok cekti yavrum izhal kusma agir yeme icme dahi kesildi eridi resmen cocuk gizumun onunde ki hastsnede yatti maalesef 4 gun. Asisi yapilmis olsaudi evde ilacla tedavi edilirdi ama asisi yoktu o yuzden agir atlatti ve hastabede kaldi ben kendi ogluma iki dozunu da yaptirdim kesinlikle yapilmasi gerekli bence
Bebegim3535 atlasbaki 2 çocuğuma da tüm özel aşıları yaptırdım. Asla pişman değilim. Aşısız rota virüsüne yakalanan çocuklar çok çekiyor. Hastaneye yatıyorlar, ishal, kusmadan bitik düşüyorlar. Menenjitin de nekadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur zaten
Nurci atlasbaki bence yapılmalı oğlum rota oldu 1 gece acilde yattı eğer aşı yapılmasaydı daha ağır atlatırdı demişti doktor
elifkiz atlasbaki ben yaptırdım 2. Ve 4.aylarda. Aşı karşıtı değilim gerekli olduğunu düşünenlerdenim. Hastalığı kapıp yoğun bakımlara düşen çok bebek varken imkanım varken yaptırdım
_YanakReisinAnnesii atlasbaki yaptırdım 2 dozunu da . 3 yaşında bebekliğinden beri kalabalık ortamlar da vs de bulunuyoruz hiç ishal olmadı çok şükür ki. Olmayacak diye de birşey tabiki yok maksat bir yerden kaparsa bile an az hasarla atlatsın. Ben yapılmalı diyorum o yüzden.
htchera Daha bugün bikaç saat önce eczaneden aldık sağlık ocağında yaptırdığım aşı 1900 TL ye aldım.Gerçekten çok çok önemli bir aşı kuzenimin oğlu ishal kusma yüzünden daha 2.5 aylıkken 10.gün hastanede yattı bebekler çok ağır geçiriyorlar durumu olan herkes yaptırmalı keşke devletimizde bu önemli aşıları ücretsiz yapsa