mooomm01 cansut19 ay boşver benim oğlum da sadece tadına bakıyor 7 aylık zorlamıyorum hiç zaten ileride yiyecek tadını alsın yeterli bizim için :)
cansut19 mooomm01 evet öyle düşünüyorum ben de yoksa o kadar uğraşıp yapıyorum 3-5 kaşık alıp bırakıyor😂
oykuipek Benim kızım da hiç içmiyordu denemediğim suluk yöntem kalmamıştı. Suyunu kaynatıp soğutarak veriyordum şişe su denedim kaynatmadan belki sever diye onu çok sevdi şimdi bayağı içiyor.
mcihangirinannesi cansut19 suyun yerini karşılamıyor gece uyurken biberonla verin farkında olmadan içiyor vücudunun susuz kalmaması gerekiyor
cansut19 kimbumadam ben instagram kullanmıyorum 😅 ama youtubedan biliyorum videolarını belki denk gelirse benzer bir konu orafan bakabilirim😅
kizinaasikbiranne cansut19 ya anne sütü ya mama alıyordur onların suları yetiyor susuzluklarına yani doktorlar öyle söylüyor
mooomm01 cansut19 ay evet tarif felan önceden pek hevesliydim baktım yemiyor hepsini yemek zorundayım sjsjjs bıraktım bende bizim yemekleri baharatsız tuzsuz ayırıp tadına baktırıyorum