cansut19 Kızlar nerdeyse 8 aylık bir bebeğim var ama asla su içmiyor biberon kaşık hepsini denedim 3-5 yudumdan fazla içmiyor normal mi ya da içmesi için ne yapabilirim ? 🫠
mysozclk cansut19 7 bucuk aylık kızım benim kız da içmez püskürtüyor anne sutu de alıyor ya sık sık o yuzden su içmemeleri sık ek gıdaya gecene kadar normal ☺️
ayrilbacim cansut19 yemek yanlarında vere vere alıstırabilirsin aşkm benimki 1 gece de 2 biberon su bitiriyor acayip çok içiyor 🥲
kizinaasikbiranne cansut19 Çok normal benimki de o yaşlarda içmiyordu şimdi lıkır lıkır içiyor valla😁
mooomm01 cansut19 yani zorlamana gerek yok zaten hala %70 i mamadan veya memeden sağlıyoruz öğünleri ya sadece ek gıda olsaydı eğer o zaman su içmeli ama şuan çok sorun değil diye biliyorum:) belki suyunun içine meyve koyabilirsin aroma olur o şekilde içer :)
cansut19 mysozclk teşekkürler :) ben yurtdışında yaşıyorum burda doktor mutlaka 90-100 ml içmesi lazım yoksa susuz kalır falan dedi tribe girdim 😅
mysozclk cansut19 Osman gonulal var ınstagramda oda anne sutu alıyorsa içmek istemez benim oğlum 9. Ayında içmeye basladı dedı siz yinede sürekli teklif edın kasıkla felan verın 2 3 kasık cag kasıgıyla o sekilde alısır
cansut19 kizinaasikbiranne doktor öyle bi konuştu ki bütün bebekler içiyo sadece benimki içmiyo gibi 😂 yalnız değilmiş iyi bari😂 çok teşekkürler 🌺
mysozclk cansut19 yemekten yarım saat sonra su verın siz yemekle beraber su verilmesi karnını doyurmasına sebep olur
kizinaasikbiranne cansut19 ya anne sütü ya mama alıyordur onların suları yetiyor susuzluklarına yani doktorlar öyle söylüyor
cansut19 mooomm01 mooomm01 Evet bide öyle deniyim😌yemek konusunda falan da az yiyor hiç zorlamıyorum aslında ama doktor tribe soktu😅
kimbumadam cansut19 Ordan su alıyor işte normal osman hocaya yazalım bugün Soru kutucuğu açıcak 14 aylık kızım günde 100 cc anca içiyor nette 1 litre yazıyor 😂
mooomm01 cansut19 ay boşver benim oğlum da sadece tadına bakıyor 7 aylık zorlamıyorum hiç zaten ileride yiyecek tadını alsın yeterli bizim için :)
cansut19 kimbumadam ben instagram kullanmıyorum 😅 ama youtubedan biliyorum videolarını belki denk gelirse benzer bir konu orafan bakabilirim😅