esradnz merhaba. Ben bebeğim doğmadan önce unibaby şampuan almıştım. İçerik olarak kesinlikle dalinden daha temiz. Bebeğim doğduktan sonra unibaby kullandım ama maalesef cildi çok hassas olduğu için araştırarak mustelaya geçtim. Stelatopia serisini kullandım, şimdi de normal şampuanını almaya başladım, bu ay bebek yağına da geçeceğiz. Kesinlikle verilen parayı hakediyor, doğum öncesi alışveriş yaparken biraz abartılıyor diye düşünüyordum ama hiç öyle değilmiş. Hem temiz içerikli, hem de bereketli bir ürün.
Diş kaşıyıcıda özellikle dikkat ettiğim bpa içermemesiydi ama sonra şunu farkettim, büyüdükçe her şey diş kaşıyıcıya dönüşüyor 🤪 yani her şeyi ağzına sokuyor, benim kızım alt açma pedini ağzına sokmaya bayılıyor mesela. Hiç oyuncak almasam, oyuncak diye alt açma pedini versem asla hayır demez. O yüzden özellikle şunu alın diyemem. Chicconun içi hava dolu meyveler diş kaşıyıcısını aldığımda renkleri bebeğimin ilgisini çekmişti sadece, onu önerebilirim.
Meyve filesi de silikon file tercih etmenizi öneririm, onlar daha sağlıklı oluyor. Fiyatı da uygun, ben her ay yeniliyorum.
Mama sandalyesi önemli bi konu bence. Biz joie mimzy lx aldık, iyi ki almışız. Çok memnunum. Araştırabilirsiniz bu modeli :)