Safakkinayer Arenn ya sallarken zaten mecbur yanında duracağız da ben istiyorum ki uyuduktan sonra en azından işimi yapabileyim yemek yapabileyim ya da affedersiniz rahat bir tuvalete gidebileyim 😀 başında beklemek istemiyorum yani daha güvenilir var mıdır 🙈
Arenn Safakkinayer bilmiyorum ki uyuyunca beşiğine alamaz mısın ben bazen öyle yapıyorum hamakta uyutuyorum sonra beşikte dewam ediyor😊
Safakkinayer Defneada kaç aylık acaba bebeğiniz ? Bir de düşme tehlikesi var mı ? Güvenilir bişey istiyorum ben 🤗
Canserakn Safakkinayer bende kullanıyorum instagramdan sipariş verdim duvara Asılı çok güzel gündüz hep orda uyutuyorum işimi rahat yapabiliyorum
Burcukaran Safakkinayer benim bebe ne uyku uyurdu ne de susardı. 2 aylık sürekli zırıl zırıl ağlardı. En son eşim ile çarşafa koyup salladık bi gece. Sustu hemen hamak aldım miss gibi çıtı çıkmıyor tavsiye ederim. Tabi bebişten bebişe fark var. Ama dene derim ben
Safakkinayer Burcukaran valla canım bir arkadaşımın hamaginda uyudu zaten o yüzden alma kararı aldım fakat o zaman daha küçüktü donemiyordu şu an 6.aya girecek ve fırıldak gibi dönüyor 😀 o yüzden düşer mi diye korkuyorum. Sizinki ne kadarlık bir de hangi hamağı kullanıyorsunuz
Burcukaran Safakkinayer ay kıyamam ya 6 aylık için uygun mu bilmiyorum. Benim ki 2 aylık daha. Hani bu iki demiri oluyor Bildiğin hamak beşik işte adını bilmiyorum 🤔 ama 6 ay için uygun olanı da vardır belki.
Safakkinayer Burcukaran anladım canım benim 😘 çok sağol 😘 ben biraz netten araştırma yapayım da ona göre biseyler alayım 🤗
Safakkinayer Arenn valla hiç bilemiyorum ki hamak denemediğim için valla bilemiyorum. Hani hamaktan sonra nolur bilemiyorum 😀
Yaseminasil Safakkinayer https://www.svava.com.tr/urun/svava-standli-portatif-hamak-besik-standli-portatif-bebek-besigi kırmızı olanı aldım çok memnunum cnm ben
Merveer Safakkinayer 6 aydan sonra içinden reflü yatağını çıkartıp ara ara nadir kullandım oğlum çok haraketli olduğu için kalkmaya çalışıyordu baktım olacak gibi değil söküp kaldırdık hamak beşiğimizi. ☺️ Şuan sizin bebeğiniz içinde uygun olur mu bilemedim 6 aylık olmuş yanlış yönlendirmek istemem.
Safakkinayer Merveer işte evet baya dönüyor falan hareketli o yüzden bende emin olamıyorum 🙄 ondan sormak istedim.
Safakkinayer Yaseminasil evet var dikkat ettim de o benim dediğim modelde dusebiliyormus bebekler ve çabucak aşağıya çökuyormus. Bilmiyorum kafam çok karıştı
Yaseminasil Safakkinayer gönderdiğim modele bakabildin mi altına çökme durumu yok zaten bebeğin bunda dönme ihtimali de yok cnm resim atamıyorum 05412578589 whatsappdan videosunu göndereyim sana