KorkmaYemem Poly-ana Anaaaa deme ya bende diyorum bu kız her gün yazardı. İlla bir yorumda görürdüm inşallah uzun süre almamıştır.
KorkmaYemem lAmMelodi ah bilsem son yorum 7 gün önceden postlarda karşıma çıkardı ama kaç gündür yok ortada
KorkmaYemem LadyGaddar askı almis ya üzüldüm oysa kurala aykırı davrandığını hiç görmedim okumadım da
AnnaKurt seda_akkl Happybaby06 Dedektifgadget Poly-ana dilberhala1 MoonCrystal Meri-Mel Tatlican gokceege Aseldurumom_ asellinaninannesiii Hepiniziii coook seviyorum bebeğimsulaaar.. 😍😍😍🫂🫂🫂🫂
lAmMelodi Gunesnil_23 3 ay çok ya bu kız burda medatör oldu çok yardımcı oldu foruma haksızlık olmuş.
Meri-Mel LadyGaddar Beni etiketlememisler ben biraz geri planda kalmaya çalışıyorum ama bu kızların çoğuna çiçek paylaşımi hediye etmisligim var oysaki oncecen etiketlerdi neyse sağlık olsun 💔 @lAmMelodi @Dedektifgadget @sek_kahve @Gunesnil_23 @AnnaKurt @Dondurmalikahve @Gryffindor @Tomris-Hatun @tineanigra @metehaninannesiiii @Kocamdaaakocammm @MoonCrystal @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @caylavyu @simseklivekalpli @silaa66 @BenMathilda @fatihunal @Balkizlarim @melikeikra @ZeydsMom @ZeynepOzcan @köprüden önce son çıkış @caylavyu @Dlk55blt-rdvn
kahvepres LadyGaddar @Meri-Mel @Gunesnil_23 @AnnaKurt @Tatlican @Simsimy @emilia @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @Cicektebenimcicekligunlerde sonunda bulabildim kız seni 10 dkdr ismini aryrm🤣