Dedektifgadget LadyGaddar @AnnaKurt @lAmMelodi @minikkurabiyee @Birdunyabircennetannesi @Dondurmalikahve @sek_kahve birden ben 😅😅
lAmMelodi LadyGaddar Gereksiz yorum yapanları da etiket edelim ya lütfen😂😂Gelir şimdi çok beğeni alan kişilerin gözüne girmek isteyenler anında onları etiket falan edecekler.Bak gör sonra aşkım aşkım diye diye şirinlik yaparlar😅Neyse @Esoz1110 @Dedektifgadget @SweetMom__ @AnnaKurt Bunları hatırladım şimdilik kendi yorumum gibi yorum yapıyorlar bende artık birşey yazmıyorum sağolsunlar😂😂
LadyGaddar lAmMelodi Ne alaka ya birde öyle Bi grup mu türedi 😏 hiç çekilmez, He öyle yapıyoruz iyi yapıyoruz 😄
KorkmaYemem lAmMelodi ah bilsem son yorum 7 gün önceden postlarda karşıma çıkardı ama kaç gündür yok ortada
Tomris-Hatun LadyGaddar @Lolik @caylavyu @ENERCII @asrinhatasi @ejdermeyvelilahmacun @milletsanakanalizemiolacak @Simsimy @kasimonbes bunlar benim enlerim yorumuds en kafa tarzimizda en falan 😂
AnnaKurt seda_akkl Happybaby06 Dedektifgadget Poly-ana dilberhala1 MoonCrystal Meri-Mel Tatlican gokceege Aseldurumom_ asellinaninannesiii Hepiniziii coook seviyorum bebeğimsulaaar.. 😍😍😍🫂🫂🫂🫂