hanife901_ aybarsmom34 utanarak yazıyorum ama…😅 utanmasa neler yazacak Erinmedin profiline girdim….( Yedi ceddine kadar okuyanlar😅)
aybarsmom34 hanife901_ Yaaaaa hahahahahah harbiden öyleeeeee. Birde utanıyorum diyip cinselliğinin herşeyine kadar anlatanlar var jsksksjsj
Beyninizikullanmakucretsizdir Eşim içime boşaldı hamile kalır mıyım? Duşa, lavaboya koştum içimi yıkadım.
aybarsmom34 Beyninizikullanmakucretsizdir Duşa, lavaboya koştum içimi yıkadım. Sjajsjsjsj bu iyiydi 😂😂
bizdejantikizlardik Beyninizikullanmakucretsizdir Ay ilk defa gördüm ben çok komikmiş bunlar nasıl kafalar 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Ben mi abartıyorum? Sizce kim haklı? Acil bakar mısınız Utanarak soruyorum Artık pes ediyorum Çocuğunuzu kaynananıza bırakır mıydınız? Eşiniz rehber de ne diye kayıtlı? Gelsin anlıklar Gelinlikli fotoğrafınız 🤭 Kaç yaşındasınız? Bu kadar yeterli 😅😅😅
_inar404 Beyninizikullanmakucretsizdir Beyninizikullanmakucretsizdir kaynama bırakmak istemem çünkü minet ediyor eşim rehberde ❤️canım❤️ kayıtlı 😂24 yaşındayım