[silindi] Kızım 13 aylık ve sabaha kadar memede, istiriyo ve mememe çok guvendiginden ek gidada iyi yemiyo kilo almiyo . Kesmeye karar verdim ama bı yandanda vicdan yapıyorum , çok üzülüyorum bu arada gece kesmeyide denedim olmadı sonuç ayni
girlmam [silindi] çok çok yorucu oluyordur sizin için ama şöyle sölim keşke benimde sütüm kesilmeseydide verseydim 3 ay kdr tek gögüs ilerledik sonra sinir stres tümden gitti varsa sütün emZir bence karar sizin tabiki🙏
seheeeeer1 [silindi] bizde aynıyız 17 aylık olacak sabaha kadar memede ama bu günler geçecek ve ben ilerde keşke kesmeseydim keşke demek istemiyorum o yüzden dayanıcam. Güvendiği sakinleştiği bu kadar bağlı olduğu bir şeyi elinden almak istemiyorum zamanı gelmeden☺️ annelik zaten çok zor değil mi bunu biliyordum ben şahsımca. Tabi ki sizin kararınız 🌸
sirinpatates [silindi] daha çok erken bence ya bizimde öyleydi hep memede uyuyodu gece sürekli meme agzindaydi 18.ayda kesmeye karar verdim ama yine kıyamadım birkaç ay daha devam ettim kestim. Ek gıda anne sütünün yerini tutmaz bence ek gıdayı elbet yiyecek hemde ömrünün sonuna kadar ama Bi daha anne sütünü emmyecek. Bende çok sıkılmıştım senin durumundaydim tek istediğim memeyi kesmekti simdi emzirmeyi özledim ya garip Bi durum annelik 😊
arasssmommm [silindi] zor senin ki ilk doğduğu gün verdim alıştı ☺️philips denedin mi diycem denemişsinizdir
[silindi] arasssmommm evet yogunbakimda çıktığında hemen avent verdim aslında 6.aya kadar tuttu sonra birakti birden , sonra diğer markalarida denedim tutmadi
Elonice Benimkide 2 gundur sadece sabahlari ve uykuda emmeye basladi 13 aylik acaba kessem mi cok mu kucuk karar veremiyorum. Annem 2 yasa kadar diye cok aklima giriyor ama bilemiyorum🙄
[silindi] Elonice aslında ben kararımı verdim de eşim diyoki 2 yasa kadar emzir pişman olursun hasta filan olur bak diye bende strese giriyorum 🥹 ama kesmek doğru gibi geliyo en azından ek gıdaya daha fazla yönelirler gece uykusu düzene girer
[silindi] girlmam benimkide öyle tek göğüs ve diğeri küçücük kaldı bu kocaman oldu alerjisi vardı diyet yaptığım surecde bile emzirdim ama şuan örnek hastaneye gidiyoruz dolmuşta bile vermiyorum diye agliyo napcam bilmiyorum 🥹🤦🏼♀️
Elonice [silindi] Bende sizin gibi dusunuyorum benim esimle Annemde diş dönemi zaten daha cok anne sutune ihtiyaci var hastaliklardan korur vb. Aynı söylemler o yuzden icimde bi korku var😂
[silindi] Elonice valla ya hasta olmaz olmaz biz kesince olacağı tutar sonra bide ben demiştim demeler başlar benimde korkum o 😄
sariaydin [silindi] Eylül Ekim Kasım çoluk çocuk büyük herkesin bi hastalıktan geçtiği aylar şimdi tam bıraktırırsın ona denk gelir vicdan yaparsın :) karnını doyurmadan emzirmemeye çalış hala önceliği emme acıktı mı illa yiyecektir şu üç dört ayı geniş geniş geçiş dönemi olarak kullan
Elonice [silindi] Aynen ayni sekilde sizin gibi dusunuyorum bugunde istedigi surece 18 aylik olana kadar emzirmeye karar verdim😂
[silindi] seheeeeer1 çok zor bı 15-20 dakika geçirdik anne diye ağlayınca dayanamayıp verdim 🥹 hazır değilim buna haklısınız belki bişey olsa kendimi suclucam
seheeeeer1 [silindi] şimdi hepimize çok zor geliyor ama ilerde Özlem’le hatırlayacağımız birer anı olacak hepsi Allah uzun ömürler versin tüm hayatı boyunca sadece 2 2 buçuk yıl emecekler gerçekten sürekli meme de olan bir bebeğim var ama yarın 10 yaşına geldiğinde keşke az daha emseydi dememek için çabalıyorum çünkü çok seviyor biliyorum meme derken aşka geliyor ☺️🌸
[silindi] seheeeeer1 doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim hem güzel tavsiyeleriniz hemde desteğiniz için , sağlıcakla büyütün inşallah bebeginizi 🌸♥️
[silindi] sirinpatates çok haklısınız öyle garip bir duyguki , bide sanki niye vermiyorsun gibi gözlerimin içine bakiyo ,inşallah zamanı geldiğinde zorlanmadan kendi bırakır 🌸🥹
[silindi] sariaydin haklısınız öyle yapıyım en iyisi hasta olursa zaten alerjik bir çocuk ilaç kullanamıyoruz oyilesmeside zorlaşır teşekkür ederim tavsiyeniz için 🌸
ByAslan [silindi] önümüz kış hasta olursa en azından emerek besleneblr genelde hasta olduklarında bir şey yemek istemezler ama emen çocuk oradan vitamini alır ztn kışı atlatablrseniz dha iyi ben öyle yapmıştım
[silindi] ByAslan doğru söylüyorsunuz bnde devam etmeye karar verdim , inşallah istahida artar çok teşekkür ederim tavsiyeniz için 🌸
sirinpatates Btlb azaltarak denedim olmadı ben direkt sabır taşıyla kestim sürdüm meme istedi açtım gösterdim annecim ben biraz hastayım diye memelerde hasta olmuş dinlensinler biraz dedim geldi baktı bir iki sefer ağzına aldı tadını begenmedi kapattı gündüzleri oyalandi çok aklına gelmedi her istediğinde açtım istersen emebilirsin ama hasta olmuşlar dedim ilk gece biraz ağladı sevebilirsin tutabilirsin dedi biraz eliyle sevdi memeyi tutarak uyudu 2.gun de ara ara mizmizlandi ama gece uykusunda memeyi tuttu 5dk da uyudu uykuya geçiş süresi baya kisalmisti çok şaşırdım buna 3gun sonunda Bi daha istemedi sürmedigim halde açıp baktı öptü kapattı üstümü çok zor olur diye düşünmüştüm ama çok kolay alıştı öpüp sevdi hep ooo memis memis diyip seviyordu