BenMathilda Mucize_istiyorum22 su veriyorlarmis sanirim, gece uyandiginda sebebi acikmasi degil susamasi onu da meme ile gideriyormus. bir de baba geri uyutursa birkac gun uyandiginda oyle de unutabiliyormus.. secim senin 😄✋
Mucize_istiyorum22 BenMathilda baba bizi takmıyor bile suylada ikna olmuyor bnmkisi bakalım iyi bi arastrcam🤷♀️
EsraIlyas BenMathilda erkek çocuğu biraz hiperaktif oluyo acaba ondan mı dicem ama normalde uyuyo diyorsunuz 💁♀️ neyse deneyelim bakalım Bi 😊
Kumru_ Mucize_istiyorum22 evet sinir gerçekten zorluyor beni. Bakalım inşallah büyüdükçe düzelir tek umudum o
Mea4680 BenMathilda benimki de böyle 6 aydır ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Gece fır dönüyor uyumuyor neden böyleler acaba
EsraIlyas Kumru_ Bi ara bizde öyleydik Allah sabır versin sana biz şu an iyiyiz çok şükür uyku düzenini değiştirmeye çalış gündüz kaç saat uyuyo?
Kuzucukum3 Merhaba bizde aynı durumdayız 8 aylık olduk geceleri sık uyanma ağlama diş ne ararsanız var bende çayı çok tüketiyorum süt olsun diye gerçktn etkiliyomu dersinz
BenMathilda Kuzucukum3 birkac gün bırakıp deneyin degisiyorda anlarsiniz sizinkine de etki edip etmedigini.. bizimkini etkilemis malesef
EsraIlyas Kumru_ gündüz uykusunu değiştir ozaman düzelir ya gece uykusunun yerini hiç bişey tutmuyor valla