sevdakavakli yaparsınız demiyorum sutun yaradigi kismina nerden vardm derseniz ilk dogurdgmda 3 4 ogun yeteck sut sagiyordm 1 sagmda snra en yakinimi kaybettm 2p gunlukken snra alerji diyetine grdm daha da azaldi snra ustne hastanelik.olack kdr hasta oldm serumlr fln takikdi sutm damla geliyordu yetmedi meme reddi ama meme reddi olup.emmedgnde bile sadece uyklrda emzirdgmle 800 gram almisti smdi yine sutm saginca eskiden oldgu fbi 250 ml gelmiyor bazen 40 60 90 geliyor ki artik buyudugu icn emmek istemior dikkati dagiliyor ki aksama hic sutum yok denebilir o halde 7 aylik olacagiz 10 kilo oldu bile.peki bu cocuk.cisli bezde yok yani almasam 2 bez anca dolar nasl kilo aliyor diyette yapiorm cunku gunde 6 tane solgar 1 tane i mom latte malt icecgi beatlak iciyorm surekli et agirlik besleniyorm ve surekli sut artirmak icn cabaliyorm aylardir bunu bnm.dsimda cevremdeki herks soyluyor bni sevmeyen eltim.bile der dusun sutun hakiikaten yariyor diye.Ki sagdgmda 3 parmak kaymakmolr sapsari sutumde bn o yuzden sutun yarayip yaramadgina karar verdm.ki doktorlarda soyluyor ne yerse iz gecer diye bn beslenmeye onem veriyorm.Ama doktorlar bike.en az 500 600 derken siz 200 den bahsediyorsunuz bu ac kaliyor demek. Bunu kabul etmk lazim