Deletedmom73 Kızlar emzirme döneminde kullanan oldu mu? 1000 mg lık doktor bebk ishal olabilir mantar olabilir dedi basına gelen var mı?
Ikrazumra19 Deletedmom73 evet bebekte ishal yapabilir ama mecbursaniz kullanin sizin sağlığınız da önemli
Arenn Deletedmom73 bbeğim 7.5 ayşıkken bende içtim bir yan etkisini görmedim 2 gün sabah akşam içtim mecbur kaldım boğaz enfeksiyon u olmuştum
BirVeraAnnesi35 Deletedmom73 ben doğumdan sonra kullanmıştım canm 1000 lik kadın doğum doktorum vermişti
Deletedmom73 Ikrazumra19 cok agır grip geciriyorum. Basımı kaldıramıyorum artık sesim de kısıldı. Doktor “artık mecbur kullancaksın iyice agırlastın” dedi. Vicdanım el vermiyo ama ayakta kalmak zorundayım 🤧😭
ikiprensesannesiiiii Deletedmom73 1 hafta kadar sürdü sonra doktora götürünce serum taktılar ishal maması vermeme rağmen düzelmemişti
Ikrazumra19 Deletedmom73 tabi ki kullanin bebeginize gever Allah korusun hemde sizin ayakta kalmaniz lazim sadece pisik yapar veya ishal yapar baska bir sorun olmaz korkmayin
Ikrazumra19 Deletedmom73 birsey olmaz gunde 2-3 defa altini actiginizda sudocrem veya kullandığınız pisik kremini sürün birde ilaci icince siz gun icerisinde bol su icin yani normalde ictiginizde daha fazlasini icin ilaci atsin vucudunuz su ile
gozdeanne1 Deletedmom73 ben kendi uyanana kadar uyandırmıyorum iki üç gündür en fazla 4 saat uyuyo uyanıyo zaten
Deletedmom73 Arenn tskler cvp için. Bende basladım bakalım bebeğimde suan bi degişiklik yok. Ama cok emzirmemeye calısıyorum devam sütü ek gıda veriyorum arada emio. Bikaç kez de sütümü sagıp dökmek zorunda kaldım içime sinmedi 😔
Arenn Deletedmom73 bende sağdım öyle içtim 12 saat zaten dolapta süt varkende döktüm ama süt yedeği olmayan mecbur içiriyor dr da zaten birşey olmaz demişti geçmiş olsun 😊