ArvenMom kimbumadam Asko biliyorsun değil mi fiyatlar dolar bazında burdan ben en ufak bir şey otobüse verirsem bile o da dolar olarak veriliyor 😂😂😂😂
ArvenMom kimbumadam tamam işte neredeyse sticker 2000 TL’ye yakın bir ücret yapıyor yani hadi ücretsiz kargo diyelim benim sana kargolama neredeyse 100 $ tutuyor yani hepsini Toplamı 5000 6000 TL’ye falan denk geliyor 😂😂😂😂
ArvenMom kimbumadam yani baskısını bulabilirsen yani yapabilirsin çok zor değil ilk önce kalemle çiz ondan sonra üstünden boya ile geç bence boyadığı zaman da güzel durabilir
kimbumadam ArvenMom boyasını bul falan çok iş beya Resim bölümü öğrencileri bulsam nasıl olur? Benim arkadaşım yapıyodu böyle ama kaybettim kızı
Minigim2 kimbumadam merhabalar bır tane sitede buldum yurt dısı oldugundan turkıyeye gonderıyorlar mı dıye sordum dönüş olursa size yazarım bulamayacagım hiçbir şey yokturda hep arkadasşarım öyle söyler😊
kimbumadam Minigim2 sözde ben de öyleyim ama bunda tıkandımm çok sevinirim Duvarlar bomboş duruyor artık odaya benzesin istiyorum 🥺💕