kimbumadam Stickerını bulmam mümkün değil. Uygulamalardakileri de beğenmiyorum. Bu boyayı kim yapıyor? Ressam mı? Nasıl bulurum?
metehaninannesiiii kimbumadam şey yapin fotoğrafın ekran görüntüsü alın Google de fotoğraf seklinde aratin bazen birebir bazen benzerleri cikiyor model olarak
ArvenMom kimbumadam kız Trendyol’da bir sürü sticker var nasıl sadece bunlar var hem de çok güzel modeller var temu’dan falan baksana orada çok güzel şeyler var
ArvenMom kimbumadam aşkım sanırım senin o istediğin fotoğrafta sticker neden dersen internet sayfasına baktığımda o modelden var hatta çok beğendim belki sipariş veririm ya
ArvenMom kimbumadam bilmiyorum ben kızımın Türkiye’deki evimdeki odasına sticker almıştım gelen stickerlar çok çok kaliteliydi çok hoşuma gitmişti
ArvenMom kimbumadam İki hafta önce en son yorum yapmış yorumlardaki kadının bir tanesi galiba bu stickerlar satın almak istiyor bu modelden yeni sticker modeli Belki sipariş veririm
peteks kimbumadam https://www.stickerekspres.com/arama/%C3%87i%C3%A7ek Burda görgüm benzerni aramaya çiçek yazın ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemem sticker
ArvenMom kimbumadam Asko biliyorsun değil mi fiyatlar dolar bazında burdan ben en ufak bir şey otobüse verirsem bile o da dolar olarak veriliyor 😂😂😂😂