PamukPrensesannesii Noname21 Matematikginiz sıfırsa destek alıp olabilirsiniz. Kurs felan , diğer türlü benim matematiğim de sirif çok zorlandım o yüzden
Noname21 metehaninannesiiii kafaya koydum kırtasiyeye gidip defter süslü püslü kalemler alayım bari 😀
metehaninannesiiii Noname21 al al tabi en büyük motive onlar ediyor vebu saatten sonra da kulaklarını tika çünkü herkes olumsuz şeyler konusacak duyma onlari kendi bildigini yap asko neylen mutlu oluyorsan onu yap hayat kısa
sek_kahve Noname21 bir şey sorucam sen ikinci üniversite programlarına kayıt yaptıramıyor musun? Az önce baktım da önlisanstan mezun olanlar sadece önlisansa kayıt yaptırabiliyormuş
Noname21 sek_kahve ikinci ünv için öyle oluşuyor malesef lisans için dgs ile tamamlama oluyor Benim baştan yks ye girmem gerekiyor
sek_kahve Noname21 evet öyle oluyormuş canım maalesef, ama halledersin sen çevrende matematiği iyi olan birisi varsa destek de alabilirsin. Ben de kızkardeşimden destek alıcam
cokkasmabeabi Noname21 benim mat çok iyi değildi eadan tercih yaptım. Biraz üstüne giderseniz olur bence.
catgirlmoms Noname21 yorumları okumadım ama önlisans kpss ye girip katipliğe başvursanız daha kolay olmaz mı .Tabi ki yks ye de başvuru yapıp yapabilirsiniz ama işiniz de olur okuması kolay olurdu diye söyledim
Noname21 catgirlmoms KPSS bu sene olmayacak yani iki sene de bir oluyor Aslında ben şey diye düşündüm şimdi eşit ağırlık yks demek aynı zamanda hem dgs hem KPSS derslerine çalışmak demek Ben üçüne de girmek istiyorum