simseklivekalpli Kromozom analizi istendi sonuçları ne zaman çıkar e nabız da görünür mu acaba? Şehir hastanesinde yapıldı.
Yigit_Yagiz_Moms simseklivekalpli bizimki de şehir hastanesinde yapıldı. 2 ayda çıkıyor sonuçlar. E nabızdan görünmüyor. Cebinize msj geliyor siz de Testi yapan doktora randevu alıp sonuçları istiyorsunuz
dogammerve simseklivekalpli bizde 10 gün önce yaptırdık 2 ayı buluyormuş canım e nabız da gözükmüyor doktor görebiliyormuş 2 ay dolunca gideceğiz bizde
pamukl Sonuçlar 3_4 ay içinde çıkıyor.e nabizda görünmüyor mail adresi veriyorlar ordan sonucun çıkıp çıkmadığını öğreniyorsunuz
simseklivekalpli pamukl teşekkür ederim baya beklicez o zaman 🙄 şehir hastanesinde mi vermiştiniz siz de
simseklivekalpli pamukl Yigit_Yagiz_Moms E nabza baktım bugün tesadüfen. Böyle bir şey eklenmiş hastaneyi aradım laboratuvara bağlayamıyoruz diyor ama çıkmış mıdır sonuç yarına randevu alsam?
simseklivekalpli Yigit_Yagiz_Moms randevuya gerek yok dedi bakalım artık beklemekten baska çare yok 🤦🏻♀️
simseklivekalpli bizdejantikizlardik geçmiş olsun çıkmaz insaAllah :/ sizde mi var fmf neden suphelendiniz
bizdejantikizlardik simseklivekalpli Sağol canım inşallah 🙏 9 aylık kızım için verdik. Her ay ateşi çıkıyor doğduğundan beri.
simseklivekalpli dogammerve evet bana da öyle dedi doktor. Hemşire de 3 ayı bulur dedi. Siz ne için verdiniz