2Minnosannesi 9 aylık kızıma bugün balon aldık. İlk kez gördü ama çok korktu şok olduk. Bebeği balondan korkan var mı? Neden oldu acaba 🤔
Deletedmom117 2Minnosannesi benim oğlumda korkuyor hatta ufacık yaptık eline rahat alsın diye ama tiksiniyot yüzünü falan değiştirip titriyor kısa süreli kaçıyor.
Minnoo35 2Minnosannesi benim ki 17 aylık uçan balondan çok korkuyordu oldum olası 2 saat önce evdeki balonu çıkardım sever gibi yaptım cici cici yaptım öptüm bak ne güzel balon ayyyyy falan dedim şuan aşk yaşıyorlar içeride 😊
Ayberen 2Minnosannesi Benim kızım da korkuyor niye bilmiyorum şişmişinden korkuyor sonugunu eline alamıyor 😌 alisacaklardir elbet
Kbrdn 2Minnosannesi bızde de semsıye bAlon bıde bazı seylere degısık korkular var sızde durum nedır artık cocunuz buyumustur☺️
2Minnosannesi Deletedmom117 Bizimki sönük halini eline aliyor ama 10 saniye sonra korkarak üstümüze atliyor. Şişik halini görünce çığlık atarak ağlıyor. 😑
2Minnosannesi Kbrdn 😅😅 Yaaa eski günleri hatırlattiniz 1 ay sonra 3 yaşına girecek küçük bir ergen şu an kendisi kardeşi bile oldu 20 aylık kardeşi ile kavga ediyor bütün gün 😁😁
Mavi1602 2Minnosannesi o aylarda korkuyorlar benim oğlum da korkmuştu. Şuan 16 aylık balonla oynuyor.
Kbrdn 2Minnosannesi masallah allsh bagıslasın pekı korkuları gectı mı sadece balona mıydı baska yada genel olarak urkek mıydı