Handeyvs Bebeğim 35+4haftalik 2700 gram 45 cm doğdu şuanda 2 aylık ve 4500 gram 54 cm acaba normal mi kilo ve boyu. Sadece anne sütü ile besleniyo
kbrmtn22 Handeyvs yine sizinki iyiymiş benim bebeğim 2 aylık olduk kilosu 1 hafta önce 3600 dü ben hem meme hem mama veriyorum cocugum doymadigi icin mecbur mama veriyorum ama yaramadı sanırım
Hazalinannesi Handeyvs benim ki de 33+5 de doğdu 1930 doğdu bugün 2. ay kontrolü vardı 3210 olmuş boyu da 56 cm doktor gayet iyi dedi
Myagz Handeyvs prematüre değildi ama plasenta yaşlanması vardı geriden geliyordu 48cm 2860gr doğdu 37+6da ikinci ayında 6150gramdı 58cmdi
Badevehande Gayet normal. Benimkide 37+6 da 2850 doğdu. Şuan 6 kilo emziriyorum sadece. Kaç saatte bir emziriyorsun
1seda1belinay Badevehande merhaba benm kızımda 15 gunluk 37.haftada dogdu 2550 gram Dı yenıdogdugnzda nkadr surede emiyor Du kac saat tok kalıyor yani
Badevehande Handeyvs emzik emiyor mu? Benimki memeyi emzik yapmış benden ayrılmıyor en fazla 1,5 saat dayanıyor oda uyuyunca. Uyanıkken de sürekli gezdirmem gerekiyor yoksa ağlıyor oturunca sadece meme verince susuyor ☹️☹️ Emzikte asla emmiyor
Badevehande 1seda1belinay merhaba ☺️ Ben aç veya tok beklemeden saat başı emzirdim mesela 12 de emzirdiysem 15 dk emdiyse 13:15 de tekrar emziriyordum böyle böyle alışkanlık yaptı kendisi saatini biliyor. geceleri sadece 2-3 saate bir emziriyorum . Doyunca kendisi bırakıyor emmeyi yada bazen uyuyor ben çekiyorum ağzından
1seda1belinay Badevehande anladım canm daha emzirme sistemimiz tam oturmadı ac kalacak korkusu var ınsallah duzene gırerz
Badevehande 1seda1belinay ilk ay öyle oluyor saat başı kaldırırsan ne aç kalır nede sarılık olur. Gecede aynı şekilde devam et. Ayakta sallamaya alıştırma derim ama ben öyle yaptım şuan bile ayağımda hep temas ister uyumaz
1seda1belinay Badevehande evet sallamadan korkuyorm annemler biraz alstrma taraftarydı cok hevesli ler sallasın diyorlar ama sımdılk o niyette deglm😌😀
Derineda Bende merak ediyorum benimki 40 hafta da doğdu 3860 kilo 1 aylıkken 5 kiloydu 2 aylıkken 5.550 doktorumuz az kilo almış dedi sizce az mi.. şuan boyu 60 cm kiz bebek
Badevehande 1seda1belinay zaten gaz sancısı gelince sen istemsiz bebeği ayakta sallarken bulacaksın😂😂🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Badevehande bebegiminbesigicamdan sanırım yaşına gelince artık memeyi sütlaç yaparlar yemekten sonra biraz emer yeter diye düşünüyorum 😂🙊
bebegiminbesigicamdan 1940 gr 44cm dogmustu ikinci ayinda 5200 gr 58cm suan emmde gucluk yasiyoruz 2ay 20 gunluk
[silindi] bebegiminbesigicamdan sizinki de minicik doğmuş nasıl bu kadar büyüdü hızlıca yemenize mi dikkat ettiniz naptınız?? Bebeğiniz kusuyor mu ?