Mrvsmt2502 denedim kuzum hiç gogus ucum yoktu 7 aydır sagmama ragmen hala cıkmıs degıl yınede bı umud deniyorum ama asla yaklaşmıyor memeye bilmiyor da kız kardesım de denedi belki gogus ucun yoktur diye tutmuyordur dıye de onu bıle tutmadı gogus ucum olmamasına ragmen onun kızı benı tuttu aramızda 5 ay var benım kızım hıc memeyı bilmiyor hastanede dogum yapınca gogus ucum yok dıye orda ki hemsıre gogus silikonu aldırdı oda kocamandı sütüm de inmedi hemen 4. Gun geldi onunla ceksın dıye denedim ama cok pısman oldum hep oyle buyuk uc istedi sonra sütüm indi cok fazla sütüm geliyordu hala oyle onunla asla içemiyordu sürekli genzıne kacıyor aglıyordu sürekli üzerini ıslanıyordu resmen rezillik cok pişman oldum aldıgıma keske dinlemeseydim cok hevesliydı benı tutmaya onsuz bılmıyorum o olmadan belki tutardı ama onun yuzunden hep buyuk bısey aradı gogsumde tabı oda bende olmayınca sadece anne sutu alarak sagıp verdım 7 bucuk ay olcak cok zor sagmak da hatta sagmayı gectım ayda 2 sefer mastıt oluyorum o cok canımı yakıyor kıyıp da kesemiyorum yasına kadar dayanıcam artık 😢 emzik de sonrasında verdım direk tuttu onu bıberonu da ben haric herseyi rahatlıkla aldı emzık de gece kalkıp süt ılıt derken uykusu acılıyor emziksiz ben hemen emzık verıyorum devam ediyor uykuya o yuzden o benım ıcın suan baya bı rahatlık